Baleset

Figyeljen, aki a Balaton felé indul, több szakaszon torlódik a forgalom az autópályán

Budapestre jön Johnny Depp, Alice Cooper és Joe Perry az Aerosmith gitárosa üzent a magyaroknak

| Szerző: hirado.hu
Először érkezik Magyarországba Hollywood Vampires és egy felejthetetlen koncerttel szeretnék meglepni a rockzene rajongóit. A legendás banda tagjai között található Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen.

A Hollywood Vampires nem csupán egy rockzenekar, hanem élő legendák csapata, akik ötvözik a vámpírok kifogyhatatlan erejét a rock energiával.

Kapcsolódó tartalom

Ki ne ismerné Johnny Deppet, az ikonikus színészt, Alice Coopert, aki maga a rock, Joe Perry-t a legendás Aerosmith gitárosát és Tommy Henriksent aki a zenei virtuozitás képviselője? Ők együtt alkotják a Hollywood Vampires-t, zenéjük és performanszuk vérpezsdítő, dinamikus, intenzív, energikus, katartikus és rendkívül izgalmas.

A vámpírok előtt angyalok is lesznek, ugyanis magyar előzenekar lép fel a Hollywood Vampires koncertje előtt. A Decadancer zenekar  tagjai, Ficzkó András, Mátyás Attila, Fűzfa (Pocky) Zoltán és Gerő Balázs, hosszú  zenei múltra és tapasztalatra tekintenek vissza a zeneiparban. Az összetartó barátság és a közös zenei vágy hajtotta őket a Decadancer létrehozására.  Szenvedéllyel és elkötelezettséggel alkotnak egyedi zenei stílusban, amit a Hollywood Vampires koncert előtt hallhat a közönség.

Alice Cooper és Joe Perry videóban üzent a magyaroknak, amiben elmondták, számítanak a közönségre július 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.

„Legyetek ott!” – adta ki az ukázt a magyar közönségnek viccesen Alice Cooper.

Az új, „Rise” című stúdióalbumukon a zenekar méltóképpen tiszteleg a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaink előtt egyedi és lendületes, “véresen komoly” lázadó muzsikájukkal. Rajonganak a klasszikus brit rockért, olyan zenei ínyencségekkel érkeznek, mint The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és más legendás előadók híres dalaival.

Így üzent a magyar közönségnek Alice Cooper és Joe Perry az Aerosmith gitárosa:

Ajánljuk még