logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megható pillanatokkal telt a Csináljuk a fesztivált! karácsonyi adása

| Szerző: hirado.hu
Filmbeillő, látványos ünnepi díszlet, lenyűgöző táncos produkciók, a legszebb karácsonyi dalok, gyerekkórusok és hazánk közkedvelt sztárelőadói várták a Duna showműsorának nézőit december 24-én. Az énekesek mellett a zsűri szintén különleges produkcióval készült.

Szenteste különkiadással jelentkezett a Csináljuk a fesztivált!: meghitt hangulatban hívtak közös ünneplésre karácsonyi slágerekkel a fellépők. Visszatért többek között az előző évad győztese, Peter Šrámek, a két musical-díva, Polyák Lilla és Janza Kata, újra együtt énekelt Miklósa Erika és Dolhai Attila, Wolf Kati és Pál Dénes szintén duettezett, valamint a Magyarország, szeretlek! két csapatkapitánya, Vágó Bernadett és Miller Zoltán is közösen léptek színpadra. Keresztes Ildikó minden elhunyt zenésznek ajánlotta a Jégszív című Demjén Ferenc-slágert, a három élő rocklegenda, Rudán Joe, Vadkerti Imre és Varga Miklós pedig József Attila Betlehemi királyok című versének megzenésített változatát énekelték a Magyar Rádió Gyeremekkórusa és a hatvani Dalvarázs Gyermekkórus kíséretében.

A karácsonyi adás legmeghatóbb pillanatát a fináléra tartogatta, amikor a zsűritagok közül a színpadra állt a Korda házaspár, Frenreisz Károly, Feke Pál, Nagy Bogi és Balázs Andi. A színésznő most először énekelt showműsor fellépőjeként, Sztevanovity Zorán: Az ünnep című dalában, amelyet – a karácsonyi adás hangulatához méltón – Rakonczai Viktor zongorára hangszerelt és kísért.

A Csináljuk a fesztivált! műsorvezetői, Rókusfalvy Lili és Fodor Imre emlékeztették a nézőket, hogy bár a különkiadásban nem volt szavazás, a következő, december 31-i, szilveszteri elődöntőben már folytatódik a verseny az évszázad slágere címért. A legjobb bulislágerek között újabb meglepetés produkciók várják majd a nézőket, fergeteges hangulatban.

Csináljuk a fesztivált! – szombat esténként, 19:35-től a Dunán!

Nézd vissza az adásokat a Médiaklikk.hu-n, extra műsoros tartalmakért pedig kövesd a Duna közösségi oldalait!

Ajánljuk még