logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rúzsa Magdi és a Follow the Flow is fellép ma az Ötöslottó szuperkoncerten

Szombaton rendezik a 65 éves Ötöslottó születésnapját ünneplő szuperkoncertet a Puskás Aréna Szoborparkban, ahol fellép Rúzsa Magdi, a Follow the Flow és a ValMar. A koncertet idén is közvetítik élőben a neten.

Az első fellépő 17 óra 30 perckor a ValMar lesz; a duóhoz két dal erejéig csatlakozik Szikora Róbert. 18 óra 30 perckor a Follow the Flow következik, 20 órától pedig Rúzsa Magdi ad exkluzív showt a szoborparkban. A szervezők a korábbiaknál nagyobb színpaddal, grandiózus show-elemekkel készülnek.

A fogyatékossággal élők a színpad közvetlen közelében elhelyezett akadálymentes lelátóról nézhetik a koncerteket; a helyszínt egy számukra fenntartott beléptetési ponton közelíthetik meg az Ifjúság útja felől.

A nemzeti lottótársaság a helyszínen értékesített termékek után befolyt összeget teljes egészében az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel. A hozzájárulásból a Kapaszkodó gyermekfejlesztő programon keresztül több mint háromezer nehéz körülmények között élő hátrányos helyzetű gyereket segítenek.

Az eseményre vonattal vagy autóbusszal utazók 50 százalékos menettérti kedvezményben részesülhetnek október 1-jén a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a rendezvény miatt forgalomkorlátozásra kell számítani szombaton 16 és 23 óra között a környéken. A BKK a megszokottnál gyakrabban induló M2-es metró és 1-es villamos igénybevételét ajánlja.

Lezárják az Ifjúság útját a Dózsa György út és a Stefánia út között. A 75-ös és a 77-es trolibuszok a 901-es éjszakai autóbusz Óbuda irányú megállóhelyén állnak meg a Hungária körúton. A BKK tartalék járművekkel is készül, hogy szükség esetén azokkal biztosítsa a nézők kényelmesebb utazását.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még