logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Belekóstolt a vidéki létbe Szervét Tibor és párja

A színművész és kedvese tavaly vásároltak egy ingatlant a Balaton közelében. Bár a ház körüli munkákban nincs túl sok rutinjuk, nem zárják ki, hogy idővel, ha beletanultak, áthelyezik majd a rezidenciájukat.

Sokáig csak bérleményekben élvezhette a balatoni nyarakat Szervét Tibor, de mostantól háztulajdonosként járhat le a magyar tengerhez a Jászai Mari-díjas színművész – árulta el a Nyár 22 vendégeként. Mivel gyerekkorában ceglédi fiúként csak álmodozott a balatoni vakációról, régi vágya vált valóra azzal, hogy immáron párjával és kutyájukkal rendszeresen üdülhetnek a tó közelében.

Kapcsolódó tartalom

A színész nem zárta ki, hogy egy nap majd odaköltöznek az ingatlanba, amit úgy választottak ki, hogy legyen benne fűtési lehetőség, ezt egy cserépkályha biztosítja. Mivel sok tapasztalatuk nincs abban, mivel jár egy kertes ház fenntartása, folyamatosan tanulnak. A gyümölcstermesztésben rutintalanok, idén el is szalasztották a cseresznyeszüretelést.

„Szemüveg nélkül egyszerűen nem tudtam megkülönböztetni egymástól az ép és a rohadt cseresznyét, ezért az idei szüretelést olyan hat szemmel elintéztem. Mire megérett a meggy, azt már ügyesebben szedtem le” – mesélte nevetve Szervét Tibor a Duna magazinműsorában, ahol azt is elárulta, hogy szinte mindennap úszik a Balatonban, és alkalomadtán a barátaival szívesen vitorlázik is.

A teljes beszélgetés újranézhető a Médiaklikken, ahol a Nyár 22 korábbi adásai is újranézhetők!

Kapcsolódó tartalom

Nyár 22 – hétfőtől szombatig, 10 órától élőben, Révfülöpről a Dunán!

Ajánljuk még