logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elindult a Nyár 22, a közmédia népszerű nyári magazinműsora

Elindult a közmédia nyári magazinműsora! A Nyár 22 idén újra az egész országból kínál élményeket a nézőknek: legyen az aktív kikapcsolódás, gasztronómiai program vagy egy családi nyaralás. A műsor mottója: aki programot keres, itt megtalálja! – hangzott el az M1 Híradóban.

 

Ismét a nyár legizgalmasabb témái váltják egymást a révfülöpi mólón, és nem csak a Balatont, hanem az egész országot is jobban megismerhetik a nézők, ha délelőttönként a Dunára kapcsolnak. Elindult ugyanis a közmédia népszerű nyári magazinműsora, amelynek idén Nyár 22 a címe.

Rátonyi Kriszta, Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence várják a képernyő elé a nézőket hétfőtől szombatig, 10 órától.

„Hihetetlen, hogy eltelt, így elrepült egy év, és annyira jó megint itt lenni. Egy kicsit olyan érzés is, minthogyha sosem hagytuk volna el a Révfülöpi mólót, és tényleg abszolút családias a közeg, Imádom a műsorvezetőtársaimat, illetve az egész stábot. Olyan érzés, minthogyha hazajöttem volna”–mondta Somossy Barbara műsorvezető.

Az adásokból arra is kaphat tippeket a néző, hogy hol érdemes pihenni itthon, és hogy milyen látnivalók, programlehetőségek közül lehet választani.

„Az egész ország meg van hívva ebbe a műsorba, tehát gyakorlatilag nem csak a Balatonról szól a műsor, hanem országos. Illetve nagyon fontos az, hogy a Balaton partján vagyunk természetesen, tehát, hogy az itt lévő programokat, produkciókat is felvonultatjuk” – mondta Lakatos András a műsor főrendezője.

Idén is lesznek a műsorban sztárvendégek és -zenekarok, illetve hagyományőrző csoportok. A hírességeken túl pedig izgalmas emberi történeteket és életutakat is meg lehet majd ismerni.

Természetesen a gasztronómia is szerves része a programnak, így az idei nyár sláger ínyencségei is bemutatkoznak: a legkiválóbb magyar fogások, fagylaltok, lekvárok, desszertek, valamint frissítő szörpök és borok.

A Nyár 22 adásait utólag is meg lehet nézni a Médiaklikk. hu oldalon.

Ajánljuk még