logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Lady „N” nyerte a Csináljuk a fesztivált!

| Szerző: hirado.hu
A Duna grandiózus show-műsora izgalmas és nagyszabású döntővel zárult, kiderült az évszázad legnagyobb magyar slágere! A zsűri végül a Korda György Lady „N” dalát választotta, Peter Srámek előadásában.

Szombat este végéhez ért a tízhetes zenei és stílusutazás. A Csináljuk a fesztivált! fináléjában eldőltt, mely sláger lett a nyertes a döntőbe jutott kilenc produkció közül. Az elmúlt hetekben korszakokon átívelő, látványos zenei kalandban Magyarország neves előadói részvételével a sztárzsűri tagjai, a Korda házaspár, Feke Pál, Balázs Andi, Nagy Bogi és Boros Csaba előtt kereste az évszázad magyar dalát a Csináljuk a fesztivált!

A nyertes tehát nem más, mint a: Lady „N” Peter Srámek előadásában.

A döntés nehéz volt, a következő dalok mérethették meg magukat a fináléban:

Gyöngyhajú lány (Miller Zoltán)

Nem adom fel (Freddie és Király Viktor)

Szállj fel, szabad madár! (Köteles Leander)

Lady „N” (Peter Srámek)

Nem leszek a játékszered (Polyák Lillától)

Szállok a dallal (Oláh Gergő)

Meseautó (Miklósa Erika és Dolhai Attila)

Hamvadó cigarettavég (Janicsák Veca)

Évszakok (Varga Miklós)

Az utolsó fordulóban egy különleges, táncos nyitány varázsolja el a nézőket a műsor tizennégy fős tánckarával, de a zsűri két legendás tagja, Balázs Klári és Korda György is meglepetéssel készül.

A házaspár új, Pesti mese című dalát a televízióban elsőként a Duna show-műsorában adja elő, melyben összegezik eddigi életművüket és egymás iránt érzett feltétel nélküli szeretetüket.

Csináljuk a fesztivált! – A DÖNTŐ – május 21-én, szombaton 19:35-kor a Dunán! Az adás nemcsak a televízióban, hanem a Médiaklikken élőben is követhető!

Ajánljuk még