logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Itt az Avatar második részének látványos előzetese

| Szerző: hirado.hu
Végre itt az Avatar: A víz útja első előzetese, amelyből kiderül, hogy a film következő részében a család és a háború kerül a középpontba.

Amikor utoljára láttuk Jake Sullyt (Sam Worthington) az első Avatarban, többé-kevésbé a Na’vik megmentőjévé vált, miután befogadták a törzsükbe, megbocsátották neki, hogy emberi kém volt, és végül úgy döntött, hogy az idegenek oldalára áll az emberiség elleni harcban, hogy megmentse Pandorát. Azáltal, hogy tudatát átültette az ember/na’vi hibrid avatár testébe, Jake képes volt új életet kezdeni Pandorán – amelynek légköre mérgező az emberek számára – választott Na’vi társával, Neytirivel (Zoe Saldaña) együtt – írták a TheVerge cikkében.

Bár Jake és Neytiri A víz útja első előzetesében visszatérnek, de ezúttal nem csak ők ketten lesznek főszerepben. Az első film és A víz útja között eltelt idő alatt Jake-nek és Neytirinek gyerekei születtek, és az előzeteseben több pillanatkép is felhívja a figyelmet arra, hogy a Na’vi családok növekedése fontos lesz a film története szempontjából. Az előzetesben egy Na’vi-gyermek mellett olyan felvételeket is láthatunk, amelyeken Jake és Neytiri egy látszólag emberi gyermeket gondoznak, akinek egy speciális maszkot kell viselnie, hogy túlélhessen a bolygón.

Az Avatar második részének cselekménye az előzetes alapján nem egyértelmű, de minden szükséges eleme megvan annak a történetnek, amely arról szól, hogy a Na’vik ismét kénytelenek megvédeni otthonukat az erőforrásokra éhes betolakodóktól.

Az Avatar: A víz útja december 15-án kerül a magyar mozikba.

Ajánljuk még