logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újabb „csillogó gyémántok” jutottak a Csináljuk a fesztivált! döntőjébe

| Szerző: hirado.hu
Egy varázslatos és érzelmes estén az elődöntőkből továbbjutott újabb tíz dal versenyzett a Duna grandiózus showműsorának szombati második középdöntőjében. A Csináljuk a fesztivált! színpadán ismét fantasztikus slágerek, jobbnál jobb hangok és remek táncosok szórakoztatták a Duna nézőit.

Feke Pál, a szakmai zsűri egyik tagja szerint a show megmutatja, milyen sokszínű a magyar zene, hiszen ezúttal is az évtizedes slágerek versenyeztek korszakos bontásban. Korda György pedig kiemelte, a műsor azt mutatja meg majd, melyik dal a „legcsillogóbb gyémánt”.

Oláh Gergő (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A szakmai zsűri – Korda György és felesége, Balázs Klári, Boros Csaba, Balázs Andi, Feke Pál és Nagy Bogi – valamint a közönség értékelte a produkciókat, amelyek hol felemelő pillanatokat, hol fantasztikus bulihangulatot teremtettek, sőt még a Korda-házaspár is táncra perdült. A második középdöntőből első helyen jutott tovább a Lady „N” Peter Srámek előadásában, másodikként a Nem leszek a játékszered Polyák Lillától, és harmadikként bejutott a döntőbe Oláh Gergő megható produkciója, a Szállok a dallal is.

Ők csatlakoztak tehát az előző adásból már a fináléba jutott Miklósa Erika-Dolhai Attila pároshoz, akik a Meseautóval varázsolták el a nézőket, valamint a Hamvadó cigarettavég című Karády-slágerrel szintén döntős Janicsák Vecához és Varga Miklóshoz, aki az Évszakok című dallal versenyzik majd a fináléban.

Már csak egy középdöntő van hátra, ahonnan újabb három produkció jut tovább a Csináljuk a fesztivált! május 21-i döntőjébe. Hamarosan tehát azt is megtudhatják a nézők, melyik lesz az elmúlt 100 év legnagyobb magyar slágere.

Az aktuális adást nemcsak a televízióban, hanem az interneten, a Médiaklikk-oldalon is követhetik a nézők, ahol újranézhetők a korábbi epizódok és a produkciók is. További extra tartalmak pedig a Duna Instagram-oldalán várják a show rajongóit.

Csináljuk a fesztivált! – szombaton, 19:35-től a Dunán!

Ajánljuk még