logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Utolsó elődöntőjéhez ért a Csináljuk a fesztivált!

| Szerző: hirado.hu
Szerelmes duettek, pörgős pop-rock dalok és az alternatív zene legjobb slágerei is helyet kaptak a Csináljuk a fesztivált! utolsó elődöntőjében. A 2000-es évek szerzeményeit felvonultató adásból az is kiderült, hogy Balázs Klári szívesen feldolgozna férjével egy Hooligans-dalt.

Újabb 10 sláger debütált a Csináljuk a fesztivált! hatodik elődöntőjében, amelyben a 2000-es évekig utazhattak vissza a nézők a hazai sztárelőadók sosem látott produkcióival. A digitális forradalom évtizedében, a hordozható CD lejátszók, a színesképernyős mobiltelefonok és a túlméretezett ruhadarabok korszakában számtalan ikonikus dal született itthon, amelyek a mai napig kitörölhetetlenül élnek a közönség emlékezetében. A Duna showműsorában ezekből azonban csak öt sláger kapott lehetőséget arra, hogy továbbjuthasson a középdöntőbe, ahol már évtizedes bontás nélkül értékel majd a zsűri és a közönség.

Az utolsó elődöntőben az ötödik helyen jutott tovább a Szájbergyerek, a Kistehén Tánczenekar slágere, amelyet Tarnai Kiss László adott elő. A negyedik egy Hooligans-dal, a Királylány lett, amelyet Baricz Gergő vitt színpadra. A dobogó harmadik fokára az Ajándék című dallal Békefi Viki és párja, Ya Ou állhattak fel, akik Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán duettjét mutatták be. A forduló második legjobbjának az Ajjajjaj című Quimby-nótát választották, amelyet az Ocho Macho énekese, Kirchknopf Gergő énekelt. Az utolsó elődöntő abszolút nyertese a Szállok a dallal című Molnár Ferenc Caramel-szerzemény lett, Oláh Gergő előadásában.

A Csináljuk a fesztivált! középdöntőiben a hat elődöntőből továbbjutott 30 sláger versenyezik tovább, három fordulóban. Az első középdöntős forduló április 30-án, szombat este a szokott időben 19:35-től várja a nézőket a Dunán.

A Csináljuk a fesztivált! korábbi adásai, valamint extra tartalmak elérhetők a műsor Médiaklikk-oldalán, valamint a Duna és a műsor közösségi oldalán!

Csináljuk a fesztivált! – minden szombaton 19:35-től a Dunán!

Ajánljuk még