logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A nap hőse ez a leszakadó jégtábláról menekülő pingvin

| Szerző: hirado.hu
Pár nap alatt meghódította TikTokot az a felvétel, amely egy pingvin menekülését örökítette meg egy leszakadó jégtábláról. Akárhányszor nézzük meg, annyiszor csal mosolyt az arcunkra.

 

Derik Munson videóját öt nappal ezelőtt töltötte fel a TikTokra, mostanra pedig már több mint 118 milliós nézettséget generált. A férfi évekkel ezelőtt egy jégtörő hajó fedélzetén utazva készítette a felvételt, ahol egy izgalmas menekülőakció szemtanúja volt: egy leszakadó jégtáblán ragadt pingvin teljes erőbedobással próbált visszatérni a társaihoz.

Kapcsolódó tartalom

A leváló jégsziget egyre távolabb került a pingvincsaládtól, de az állatnak az utolsó pillanatban sikerült átugornia a jégmezőre. A menekülés sikeres volt, amelynek a családja is végtelenül örült. A videó legutolsó másodpercei a legviccesebbek, amikor a pingvinek hason csúszva közelednek egymás felé.

@derik.munson0 A video from a few years back while down in Antarctica.#golittlerockstar ♬ Pope Is a Rockstar – Sales

Egyébként a pingvinek remekül úsznak, tehát nem valószínű, hogy a kis állat valóban elsodródott volna társaitól, hősünk legfeljebb egy jéghideg fürdőtől mentette meg magát.

A címlapfotón állszíjas pingvinek egy turistahajó előterében az Antarktiszon (Forrás: MTI/EPA/EFE/Federico Anfitti)

Ajánljuk még