logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Disneyland titkos klubja, ahová nem léphet be mindenki

| Szerző: hirado.hu
Disneyland sok gyerek nagy álma. Kalandozni a rajzfilmek csodálatos világában számukra maga a mennyország. Azt viszont kevesen tudják, hogy a parkok területén a tehetősebb felnőttek részére titkos szobákat alakítottak ki, ahol exkluzív szolgáltatásokkal várják a vendégeket.

 

Walt Disney vidámparkjai naponta csaknem 250 ezer látogatót fogadnak. Amíg a szülők többsége a boldogság okozta sokkhatás alá került gyermekeiket próbálják kordában tartani, a színfalak mögött (vagy alatt) a tehetősebb vendégek jóféle italokat szürcsölnek, drága fogásokból falatoznak, vagy éppen külön vezetés mellett egy sokkal exkluzívabb túrán vesznek részt.

A Club 33, a Disney különleges klubjának éves tagságiját elsőre 25 ezer dollárért (8 millió forint) lehet megvásárolni, majd 10 ezer dollár (3,2 millió forint) fejében megújítani. A tagságit birtoklók a parkok területén szeparált luxusszobákban és termekben élvezhetik az átlagon felüli szolgáltatásokat.

A világ legdrágább alkoholos italai, neves séfek keze által megalkotott ételek, ritka dohánytermékek és a nyugalom szigeteinek is tekinthető pihenőtermek biztosítanak felejthetetlen élményeket a már említett külön parktúrákkal karöltve. Van azonban egy helyiség, ahová még a drága tagsági sem enged betekintést, az pedig az alkotó luxuslakása, amelynek kilétét csak a biztonsági személyzet és a vezetőség ismeri.

A Club 33-nak egyébként Instagram-profilja is van, ahol bárki megtekintheti, mit is kínál a park a tehetősek számára. A fotók ide kattintva érhetők el.

A címlapfotón az anaheimi Disney park (MTI/EPA/Paul Hiffmeyer)

Ajánljuk még