logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az igazi Squid Game – a valóságban is megrendezték a versenyt

| Szerző: hirado.hu
A népszerű Netflix-sorozat, a Squid Game (Nyerd meg az életed!) nyomán egy youtuber megalkotta a játék valódi változatát. Mint az eredeti sorozatban, itt is 456-an versenyeztek egymással. A kiesőknek természetesen nem kellett meghalniuk, a játék során senkinek sem esett bántódása.

Jimmy Donaldson, ismertebb nevén MrBeast, amerikai youtuber, üzletember megalkotta a híres Netflix-sorozat, a Squid Game valódi változatát. Véletlenszerűen választott ki 456 játékost a való életben játszódó versenyre, melynek győztese 456 000 dollárral a zsebében távozhatott – írta a Kotaku gameroldal.

„A Squid Game minden egyes lépését újraalkottam, a való életre igazítva”

– mondta MrBeast.

A népszerű sorozat egy disztópikus valóságot tár fel, melyben eladósodott embereket toboroznak, hogy megmérkőzzenek egymással, a nyertes pedig hatalmas pénzösszeget nyerhet. A verseny klasszikus gyermekjátékokból áll, azonban aki kiesik, az az életével fizet.

Aggodalomra nincs ok, MrBeast verziójában egyik játékosnak sem esik baja. Minden játékos pólója alá egy kis szerkezetet erősítettek, ami „kipukkad”, amikor a játékos kiesik.

A youtuber elárulta, hogy a videó elkészítése több, mint 3,5 millió dollárba került, melynek finanszírozását a Brawl Stars mobiljátékkal foglalkozó cég biztosította.

A videóban a versenyzők olyan játékokban vettek részt, mint a piros lámpa-zöld lámpa vagy például a kötélhúzás. A verseny végén „életben maradt” két játékos a jól ismert székfoglalós játékban mérkőzött meg egymással.

A valódi Squid Game nyertese a 079-es játékos lett, akinek egy hatalmas üveggömbből kellett kiszabadítania a megnyert összeget.

A megrendezett játékban nyoma sincs a sorozat drámai vonalának vagy az erőszaknak, a youtuber mégis nagyon valósághűen rendezte meg a játékot. A versenyt azóta már több mint 130 millióan látták.

Kiemelt kép forrása: YouTube.com

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még