Aktuális

Rendkívüli melegre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

László Evelin esküvője mindent felülmúló pillanatáról mesélt

| Szerző: hirado.hu
Az M2 Petőfi TV Esti Kornél című műsorában három énekes – László Evelin, Szabó Ádám és Feng Ya Ou – idézte fel életük nagy napjának emlékezetes mozzanatait. A Dal 2024 győztes szerzeményének előadója, a Petőfi Zenei Díj 2024 Az év dala kategória nyertese elárulta, melyik volt esküvőjük felejthetetlen pillanata.

„Hálás vagyok, mert mind a négy nagyszülőm megélhette az esküvőm napját” – osztotta meg László Evelin az M2 Petőfi TV műsorában élete fontos napjával kapcsolatos emlékét.

„Az a pillanat talán mindent felülmúlt, amikor mélyen egymás szemébe néztünk, és kimondtuk az igent” – idézte fel a szertartást meghatározó mozzanatát. Férjével, Mátéval lassan egy éve házasok, a tavaly július 20-án szülőfalujában rendezett esküvőjük felvételeit is láthatták az Esti Kornél nézői.

A Dal 2024 győztes Legényes című számának előadója úgy érzi, kapcsolatuk még tovább mélyült az eltelt idő alatt, férje mellett biztonságban érzi magát, aki zenei pályájára is nagy hatással van.

„Ha ő nincs, akkor nincs a Bolyongó című albumom, nincs a Legényes, és a dalválasztóban való bekerülésem sem, hiszen zenei téren is sok mindenben támogatott.”

Az Esti Kornél Médiaklikken újranézhető videójából az is megtudható, milyen érzéseket őriz esküvője napja kapcsán Szabó Ádám, továbbá, hogy  Feng Ya Ou milyen „különleges” gyűrűvel kérte meg felesége, Békefi Viki kezét.

Esti Kornél – hétköznap 20:50-től az M2 Petőfi TV műsorán.

Ajánljuk még