Baleset

Kanyarodó autó gázolta el a zebrán áthaladó családot Veresegyházon

Esküvőn is felcsendült már a Legényes  

A Dal 2024 győztes produkcióját előadó László Evelin a Duna Szerencse Szombat című lottóshow-jában dala utóéletéről mesélt, és örömmel tudatta: megalakult saját zenekara, amellyel nyáron országszerte koncerteznek majd.

Az akusztikus, a pop-rock és a népzenei hangzást vegyíti művészetében László Evelin. A Petőfi Zenei Díjátadón Az év dala elismerést kiérdemlő előadó a Duna lottóshow-ja, a Szerencse Szombat sztárvendégeként szórakoztatta a közönséget, valamint megosztotta azt is, hol tart az élete, amióta megnyerte Magyarország egyetlen dalversenyét.

„Teljesen megfordult velem a világ, lett egy állandó zenekarom, és rengeteg nyári koncertre készülünk. Nagy boldogságomra továbbra is szeretik a Legényest, a zene mellett a dal szövege is megérintette a közönséget. A közösségi médiában még most is sok üzenetet kapok erre vonatkozóan. Nemrég egy esküvői videó is érkezett, amelyen felcsendült a dalom, és ezt látni megható élmény volt” – mesélte László Evelin A Dal 2024 győztes dala, a Legényes előadója, aki zenésztársaival nagy feladat előtt áll. A Petőfi Zenei Díjas zenész, zeneszerző, Madarász Gábor, Madi szakmai segítségével a világhírű berlini Hansa Studiosban rögzíthetnek új lemezt. A teljes beszélgetés újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

A Szerencse Szombat című zenés, szórakoztató sorsolási show-műsorral az év minden szombatján találkozhatnak a nézők. Hétről hétre a joker és az ötös lottó élő sorsolása mellett a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói tűnnek fel, valamint a Luxor műsorrész játéksorsolása közben népszerű magyar sztárvendégekkel beszélgetnek a műsor házigazdái.

Szerencse Szombat – minden szombaton 18:45-kor a Dunán.

Kiemelt kép forrása: MTVA/Csöndör Kinga

Ajánljuk még