Aktuális

Új elnöke van a Magyar Jégkorong Szövetségnek

Álomnyaralásáról mesélt Fehér Anna

| Szerző: hirado.hu
Születésnapján köszöntötték Fehér Anna Jászai Mari-díjas színművészt a Családi kör adásában. A Duna délutáni magazinműsorában az ünneplés részletei mellett arról is beszélt, milyen utazásra vágyik.

Egy napon ünnepli 13 éves fiával a születésnapját Fehér Anna. Számtalan színházi elfoglaltsága mellett e kettős ünnep természetesen nem marad el a családi programból. Fehér Anna a Családi kör vendégeként elmondta, a munkája mellett a fiával töltött idő tudja feltölteni, bár szeret főzni és tornázni is, ennél többre nem jut ideje ebben a sűrű évadban.

Fehér Anna Jászai Mari-díjas magyar színésznő a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

A műsorban Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró ajánlott a nézőknek utazási célokat, amely kapcsán Fehér Anna elárulta, ha pihenésre gondol, a csönd, a jó levegő, a víz, a zöld természet szólítja meg. „Szeretnék egyszer a Dunán eljutni a Fekete-tengerig, lehetőleg minél egyszerűbb közlekedési eszközön. De szeretem a tengert is, órákig, napokig is tudnék ülni a partján. Nem vágyom sokra, egy tiszta ágyra, kis sült halra, foszlós kenyérre, ha ezt az egyszerűséget megkaphatnám a tengertől, boldog lennék. De szívesen elmennék a hegyekbe, egy erdei házba, mert szeretem érezni a természet igazi közegét.”

A teljes beszélgetés újranézhető a Családi kör Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Családi kör – hétköznap délutánonként 13:40-től és 15 órától a Dunán.

Ajánljuk még