Aktuális

Ha vásárolt ilyen terméket, ne fogyasszon belőle!

Házaspárokat lepett meg otthon a Dankó Rádió

| Szerző: hirado.hu
Életre szóló meglepetéssel készült hallgatóinak a közmédia egyik legnépszerűbb rádiócsatornája. A nagy sikert aratott Dankó Szerenád vándorkoncertjein szerzett élményeiről a csatorna műsorvezetője, Erdélyi Claudia és Hankó József prímás számolt be a Duna Család-barát magazinjának vendégeként.

Határon innen és túl több tucat lelkes házaspár jelentkezett a Dankó Rádió hagyományteremtő szándékkal életre hívott Szerenád a Dankó Rádióval – „Az Ön nótáját is elhúzzuk” kezdeményezésére. A Házasság hete programsorozat alatt összesen 3 szerencsés pár otthonába látogattak el, hogy egy nótaénekessel és egy zenekarral élőben adják elő kedvenc nótáikat. Az esemény sikerét jól mutatja, hogy Székelyföldtől a Felvidékig érdeklődnek a folytatásról – számolt be a visszajelzésekről a Dankó Rádió műsorvezetője.

„Elfeledett szép hagyományunk a szerenád. A Dankó Rádió élményt és örömet szeretett volna okozni azzal, hogy elment néhány házaspárhoz, hogy szerelmes magyar nótákkal ajándékozza meg őket egy zenekar élő előadásában. Tolnai András nótaénekes és hangszerkísérete felejthetetlen, örömteli pillanatokat szerzett nemcsak a pároknak, hanem az egész stábnak” – mondta Erdélyi Claudia műsorvezető, a kezdeményezés háziasszonya a Duna Család-barát című műsorában.

Kapcsolódó tartalom

„A zene minden élethelyzetben segít. A magyarnóta egy igazán sokrétű műfaj, örömben, bánatban, szerelemben, magányban is énekelhető, a szövege és a dallama gyógyír a léleknek” – hangsúlyozta Hankó József. A prímás hozzátette, valamennyi otthonban nagy rajongással és szeretettel fogadták őket, és nemcsak zenéltek, hanem beszélgettek is a megajándékozott házaspárokkal.

A Dankó Rádió összefoglalója a Mediaklikk.hu oldalon újranézhető.

 Dankó Rádió – a magyar zene rádiója.

Kiemelt kép: Hankó József és Erdélyi Klaudia. (Fotó: MTVA/Csöndör Kinga)

Ajánljuk még