Aktuális

Putyin: a Nyugat külpolitikája nukleáris konfliktussal fenyeget

Élő előadásban szólal meg mind az öt Oscar-jelölt filmbetétdal a gálán

Élő előadásban szólal meg március 10-én, a 96. Oscar-díjátadó gálán mind az öt Oscar-jelölt filmbetétdal – számolt be róla a Variety.com.

A legjobb eredeti filmdal kategóriában a The Fire Inside (Flamin’ Hot: Egy pikáns sikertörténet), az It Never Went Away (American Symphony), a Wahzhazhe – A Song For My People (Megfojtott virágok), valamint a Barbie című filmből az I’m Just Ken és a What Was I Made For? kapott Oscar-jelölést az amerikai filmakadémiától.

Billie Eilish és Finneas O’Connell, valamint Ryan Gosling és Mark Ronson a Barbie betétdalait adja elő, Jon Batiste az American Symphonyból énekel, Becky G a Flamin’ Hot: Egy pikáns sikertörténet dalával, Scott George és az oszázs énekesek pedig a Megfojtott virágok Oscar-jelölt számával lépnek színpadra.

Kapcsolódó tartalom

Az Oscar díjátadó ceremóniát március 10-én, vasárnap este rendezik meg a Los Angeles-i Dolby színházban. A műsor házigazdája Jimmy Kimmel lesz. A gála élő közvetítését a magyar nézők a Disney+ streamingszolgáltatáson láthatják hétfő hajnalban.

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: EPA/Allison Dinner)

Ajánljuk még