Lényeges

Ma 15 órától miniszterelnöki évértékelőt tart Orbán Viktor

Megható meglepetést szerveztek Balázs Péter gyerekei

| Szerző: hirado.hu
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, szinkronszínész és felesége, Botár Csilla 56 éve házasok. Nemrég gyermekeik egy különleges meglepetéssel ajándékozták meg szüleiket életre szóló fogadalmukat ünnepelve. A megható köszöntés részletei mellett a házaspár hosszú kapcsolatuk titkát is megosztotta az Almárium vendégeként.

1967. december 22-én fogadott egymásnak örök hűséget Balázs Péter és Botár Csilla, 56 éve tartó házasságuk alapja a szeretet. „Hiába az empátia, az elfogadás, a kompromisszumkészség, ha nem szereted a másikat, ezek semmit sem érnek” – osztotta meg véleményét Botár Csilla az Almáriumban, ahol férjével a Házasság hete apropóján saját kapcsolatukról meséltek. Balázs Péter szerint a titok az, hogy jobban kell szeretned a másikat önmagadnál, mert így többet kapsz vissza.

Kapcsolódó tartalom

A színművész kiemelte, neki és feleségének is szarkasztikus humora van, így tökéletesen illenek egymáshoz. „Jó érzéssel tölt el, hogy lényegében ugyanazt gondoljuk a világról, és még ennyi év után is jókat tudunk beszélgetni”. Habár a hosszú évek alatt akadtak konfliktusaik, mára azonban csak nevetnek rajtuk. „Péterrel jókat lehet veszekedni, mert makacs. Aztán közbeszúr valamilyen megjegyzést, amin elkezdesz nevetni és vége, mosolyogva nem lehet veszekedni” – mondta Botár Csilla emlékezve arra, hogy harminc évvel ezelőtt, amikor építkeztek, bizony komoly válságon ment át kapcsolatuk.

Kapcsolódó tartalom

Remélik, példaként szolgál egymás iránti elkötelezettségük gyermekeiknek és unokáiknak is, akik nemrég szívmelengető meglepetéssel szolgáltak nekik. „Lányunk, Bianka vitt minket autóval, nem árulta el hova. Egyszer csak odaértünk a Szilágyi Dezső téri templomhoz, itt esküdtünk. Az ajtón felirat hirdette, hogy magánrendezvény van odabent. Kinyitottam az ajtót és látom, ott az egész család, gyerekeink, négy unokánk, akik közül az egyik gitározott, a másik trombitált, a harmadik zongorázott. Megható volt, hogy együtt ünnepeltek minket” – mesélte Balázs Péter.

A teljes beszélgetés újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

Almárium – minden hétköznap 13:40-től és 15 órától a Dunán.

Kiemelet kép: MTVA fotó: Zih Zsolt

Ajánljuk még