Aktuális

Szexuális erőszak miatt elrendelték egy ukrán férfi letartóztatását

Szerenád a Dankó Rádióval – A házasság hetét ünnepli a közmédia

| Szerző: hirado.hu
A közmédia egyik legnépszerűbb rádiócsatornája, a Dankó Rádió, a Házasság hetében meglepetéssel készült hallgatóinak. A tavalyi nagysikerű az Év magyarnótája kezdeményezés után most a Szerenád a Dankó Rádióval – „Az Ön nótáját is elhúzzuk” kampányt indította el.

A Dankó Rádió legutóbbi felhívására mindazok jelentkezését várták, akik szerették volna házastársukat meglepni egy különleges ajándékkal. A pályázóktól azt kérték, hogy fogalmazzák meg, milyen élmények kötik őket házastársukhoz. Írhattak az első szerelmes pillantásról, az első randevúról, az első gyermek születéséről, vagy kapcsolatuk más fontos momentumáról.

Három szerencsés jelentkező otthonába ellátogatott a Dankó Rádió, hogy szerenádot adjanak.

Az események összefoglalóját február 17-én, szombaton este 19 órától Dankó Szerenád címmel a Családunk nótáiban hallgathatják meg, de a műsort megelőzően a Dankó Rádió Facebook-oldalára is naponta kerülnek ki videók a Házasság hetének keretében.

A műsorban felcsendülnek a nyertesek szerenádjai, valamint a házaspárokkal készült beszélgetések, amelyeket Erdélyi Claudia műsorvezető készített. A szerenádokat a kiváló nótaénekes, Tolnai András és Hankó József prímás zenekara kíséretével adta elő.

Dankó Szerenád a Családunk nótáiban – február 17-én, 19 órától a Dankó Rádióban.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még