Baleset

Szalagkorlátnak ütközött egy autó, majd több kocsi egymásba rohant az autópályán, korlátozzák a forgalmat

Napsugár – Sorozatpremier február 15-én a Dunán

| Szerző: hirado.hu
A Törökországban 2022-ben hatalmas sikerrel bemutatott Napsugár (Bir Kücük Gün Isigi) című drámát követhetik február 15-től hétköznap 18:50-től a Dunán. A főszerepekben Seray Kaya és Berk Oktay látható. A szériával egésznapos török fürdőélményt is nyerhet egy szerencsés néző.

„Soha nem tudhatod, de lehet, hogy életed legnagyobb fájdalma egyben a legdrágább kincsed is” – ez az alaptétele a Duna új török szériájának.

A sorozat egy életét újrakezdő nő, Elif történetét mutatja be, aki rádöbben, hogy már tíz éve hazugságban él. A sorsát merőben átíró, féltve őrzött titokra akkor derül fény, amikor férje egy balesetben életét veszti. A gyásztól és a gyermektelenségtől szenvedő özvegy tudomására jut- szembesül azzal, hogy házastársának volt egy másik, rejtett élete, és született egy lánya. Elifet Sera Kaya (Egy csodálatos asszony ) kelti életre, a felbukkanó férfi főhőst, Firatot pedig Berk Oktay ( Tiltott gyümölcs) alakítja, az anyja szerepében pedig az idehaza is több sorozatból jól ismert Esra Dermancioglu látható ( Remények földje, A sors útvesztői, A szultána).

A sorozat a Dunán népszerű Mavi szerelmét váltja – ugyanabban az időpontban – minden hétköznap 18:50-től láthatók az epizódok. A két szériát egy magánéleti szál is összeköti: érdekesség, hogy a Mavi szerelme sorozatban Cemalt alakító Cüneyt Mete és a Napsugárban Sude-t alakító Şeyma Korkmaz valójában házastársak.

A romantikus szériához kapcsolódóan, a Duna Facebook-oldalán nyereményjátékot is hirdettek, amelyben páros wellnesspihenést nyerhetnek a helyesen válaszolók az egri török fürdőbe.

Kiemelt kép: MTVA

Ajánljuk még