Aktuális

Vlagyimir Putyin szerint az ukrajnai háború néhány héten belül lezárható lenne

A Dal 2023 győztes Titán frontembere üzent az idei versenyzőknek

| Szerző: hirado.hu
A Titán zenekar frontemberét, Szabó Elődöt az Éjféli járat című slágernek köszönhetően már senkinek nem kell bemutatni. Az erdélyi formáció énekese a zenéjüket széles körben bemutató A Dal című műsor következő mezőnyének üzent.

Minden előadó arról álmodik, hogy egy nap születik egy olyan dala, ami által megismeri az egész ország. A Dal 2024 című műsor március végén valaki vágyát valóra váltja, hiszen a zsűri és a közönség szavazatai alapján a legjobb dal előadója megkapja „Az Év Dala 2024” elismerést, és az ezzel együtt járó nyereményt és kiemelt médiafigyelmet.

Főműsoridőben, országos csatornán és profi szakemberekkel bemutatkozni egyedülálló lehetőség a tavalyi győztes dal előadója, Szabó Előd szerint. Az erdélyi Titán zenekar énekese az első élő show indulása kapcsán üzent a versenyzőknek.

Kapcsolódó tartalom

„Az emberi és szakmai alázat az egyik legfontosabb mozgatórugója a sikernek. Egy ilyen versenyhelyzetben lehet a legnagyobb szüksége ezekre egy művésznek, hogy megőrizze feszültebb helyzetekben is az empátiáját. Ilyenkor le kell győzni az egót” – adta át jótanácsait Szabó Előd A Dal 2024 indulóinak.

Hozzátette, a műsor korábbi győzteseként jól tudja, hogy minden elismerés felelősség is egyben, erre hívta fel a következő élen végző figyelmét.

„Okosan és racionálisan kell dönteni, és megtalálni minden helyzetben a végtelen lehetőséget. A szakmai élet legfontosabb pillanatai ezek, és hosszú távú döntéseket kell meghozni a megfelelő időben. Jó dalokat kell írni, és a tiszta lélekből születnek az igazán nagy slágerek” – javasolta a leendő győztesnek a Titán zenekar frontembere.

A Dal 2024 – február 10-től szombatonként 19:35-kor a Dunán, ismétlés vasárnaponként 10:30-kor a Duna World csatornán.

Ajánljuk még