Aktuális

Így reagált Harry herceg apja betegségének hírére

Gregor Bernadett elárulta, miért ült vissza az iskolapadba

| Szerző: hirado.hu
A Jászai Mari-díjas színművész több állatról is gondoskodik, de szíve szerint valamennyi bajba jutott állaton segítene. Ez a gondolat motiválta arra, hogy szakokleveles állatvédelmi szakembernek tanuljon tovább – minderről a Duna Család-barát című műsorának vendégeként beszélt.

Gregor Bernadett a magyar művészvilág egyik lelkes állatvédője, a felelős állattartás szószólója. Gyerekkora óta állatokkal körülvéve él, jelenleg is több négylábúról gondoskodik. A Duna délelőtti magazinműsorába két kutyája kísérte el.

Gregor Bernadett (Fotó: MTVA/Család-barát)

Szimbiózisban élek a kutyáimmal. Nincs megnyugtatóbb érzés, mint az a puha melegség, amikor elalszanak rajtam. Hosszú szőrűek, ezért állandóan megy nálam a porszívó és a mosógép, de nekem ez örömmel vállalt kompromisszum a feltétel nélküli szeretetükért” – hangsúlyozta Gregor Bernadett, akinek legfőbb szívügye a színház mellett az állatvédelem. Fontosnak tartja az élőlények jogainak megreformálását, ezért beiratkozott egy ezzel kapcsolatos felnőttképzésre.

A saját példámon keresztül tudom, hogy az ember tud időt szakítani arra, amit igazán szeretne. Nekem az állatvédelem és a tanulás fontos helyen van az életemben, ezért elkezdtem a Miskolci Egyetemen állatvédelmi szakembernek tanulni” – árulta el a színművész. Hozzátette, bízik benne, hogy az ismertségének köszönhetően láthatóbban tud majd tevékenykedni az érdekükben. A „magolás” egyelőre nem okoz problémát neki, hiszen folyamatosan karban tartja elméjét a színházi szövegtanulás, és szívesen mélyed el a témában. A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től és 11 órától a Dunán.

Ajánljuk még