Aktuális

Szentkirályi Alexandra a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje

Mága Zoltán Újévi koncert 2024 – A nagyszabású gála február 3-án a Dunán

Műsorváltozás miatt február 3-án este látható a Dunán Mága Zoltán hegedűművész idei újévi koncertjének mindkét része. A több mint kétórás show-műsort a Papp László Budapest Sportarénában rögzítették, telt ház előtt, kiváló előadóművészek közreműködésével.

Az újév első napján, 2024. január 1-jén ismét nagyszabású koncerttel nyitotta az évet Mága Zoltán Liszt Ferenc- és Prima Primissima díjas hegedűművész. Az eseményt immár hagyományosan műsorra tűzi a közmédia. A grandiózus produkció a nemzet színészei, nemzetközi hírű művészek és a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő alkotói, a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapesti Gipsy Virtuózok, valamint egy több száz fős felnőtt- és gyermekkórus, valamint tánckar közreműködésével valósult meg. A Duna által új időpontban, február 3-án, szombaton 21:15-kor, két egymást követő részben otthonuk kényelméből élhetik át a fantasztikus koncertélményt.

Az újévi gálakoncert a béke és az összefogás jegyében immáron tizenhatodik alkalommal kápráztatta el a közönséget. A világ magyarságának egységeként kárpátaljai, erdélyi, vajdasági és felvidéki gyerekek a gálakoncert művészeivel egy közös produkcióban álltak ki Európa és a világ békéjéért.

Mága Zoltán Újévi koncert 2024 – február 3-án 21:15-kor és 22:25-kor a Dunán.

Kiemelt kép: Mága Zoltán hegedűművész 15. jubileumi újévi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2023. január 1-jén (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Ajánljuk még