Megrázó

Hajtóvadászat: Ha látja valahol Molnár Pétert, hívja a zsarukat, Újpesten halálos balesetet okozott majd elmenekült

Hétköznapokon könyvkiadó és kétgyerekes családapa a Fonogram-díjas előadó

| Szerző: hirado.hu
A számos underground formációból ismert Vörös András az M2 Petőfi TV Magas és Mély című zenés portréműsorában először mesélt magánéletéről. A jogászként végzett énekes, szövegíró az aktív zenélés mellett könyvkiadót vezet és két kislány büszke édesapja.

A magyar metál hőskorának megkerülhetetlen alakjával, a Superbutt és a FreshFabrik korábbi frontemberével, Vörös Andrással beszélgetett Takács-Koltay Anna, az M2 Petőfi TV műsorvezetője a Magas és Mély című műsor legutóbbi adásában. A hazai rockszíntér meghatározó szereplője, a Fonogram-díjas ØRDØG zenekar alapítója nemcsak karrierútjáról, hanem hétköznapjairól, családi életéről is beszélt az interjúban.

Kapcsolódó tartalom

„Jogászként végeztem, de szakvizsgát nem tettem, sosem praktizáltam. Volt egy erős családi nyomás, hogy végzettséget szerezzek, mert amikor elkezdtem zenélni gimnazistaként, képlékeny volt, hogy milyen szinten tudok ezzel foglalkozni” – osztotta meg a doktori fokozattal rendelkező Vörös András. Az előadó hozzátette, családi könyvkiadójuk munkálataiba hamar bekapcsolódott, ez a tevékenység máig jelen van az életében.

„Családapaként a zenészéletet hétköznapibb mederbe tereltem. Otthon teljes nőuralom van, a feleségemmel két általános iskolás lányunkat neveljük. Szerintem lányos apának lenni zseniális, élvezem minden percét. Jó testvérek, szeretik egymást. Lassan kamaszok, látni őket felnőni, önállósodni felemelő érzés, de remélem, hogy sosem leszek nekik ciki, és számítanak majd rám” – mondta családjáról Vörös András. A teljes beszélgetés újranézhető az M2 Petőfi TV Médiaklikk-oldalán, ahol a Magas és Mély korábbi adásai 60 napig elérhetők.

Magas és Mély – péntek esténként 20:40-től az M2 Petőfi TV-n, ismétlés szombaton 20:10-kor és szerdán 23:05-kor.

(Kiemelt kép forrása: MTVA)

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még