Aktuális

Életveszélyes a Balaton jegén tartózkodni

Sorsszerű volt, hogy Szabó Előd színpadra vihette egyik kedvenc magyar slágerét

| Szerző: hirado.hu
A Titán zenekar frontembere, Szabó Előd a Család-barát vendégeként árulta el, hogy a tavalyi évben két álma is valóra vált: produkciójuk lett A Dal 2023 nyertese és gyerekkori kedvenc dalát is elénekelhette a Csináljuk a fesztivált! című zenés műsorban.

Bejutott a Csináljuk a fesztivált! döntőjébe a Kell még egy szó című Demjén-sláger, a Honfoglalás című film betétdala. A műsor szerkesztői akkor még nem tudták, hogy a szerzemény előadására egy olyan énekest választottak, aki már gyerekkora óta várja a pillanatot, hogy nagyközönség előtt mutathassa be a dalt.

„Ötödikes voltam, amikor először láttam a Honfoglalás című filmet. Miközben a betétdalt hallgattam, arra gondoltam, milyen jó lenne, ha egy nap előadhatnám. Nagy öröm töltött el, de kicsit féltem is, amikor kiderült, hogy ezzel a slágerrel indulhatok a Csináljuk a fesztivált! új évadában. Mivel régóta készülök erre a pillanatra, mindent megtettem azért, hogy méltóképpen szólaljon meg tőlem. 23 éve vagyok a zenei pályán, de ez a produkció volt eddigi karrierem csúcsa” – mondta a Család-barát vendégeként Szabó Előd. Hozzátette, hálát ad a sorsnak, hogy olyan korban született, amikor egy időben élhet a dal eredeti előadójával, Demjén Ferenccel.

Január 13-án a Csináljuk a fesztivált! második elődöntőjével folytatódik a showműsor. Az adásban tíz megújult produkciót láthat a közönség. A következő fordulóig a műsor Médiaklikk-oldalán cikkek, videós tartalmak és kulisszatitkok várják a látogatókat, a legújabb hírek elérhetők a Duna közösségi oldalain a Facebookon és az Instagramon.

Csináljuk a fesztivált! – szombaton 19:35-kor a Dunán.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től a Dunán.

Kiemelt kép: MTVA/Csöndör Kinga

Ajánljuk még