Gyász

Elhunyt a legendás világbajnok labdarúgó és edző

Nagy Feró fiának fontos volt édesapja áldása

| Szerző: hirado.hu
Ismét új korszak kezdődik a Beatrice életében, miután két tagjuk – köztük Nagy Feró fia – is bejelentette távozását. Az M5 Agenda című kulturális híradójában Nagy Feró és Nagy Hunor Attila is megszólalt a döntés kapcsán. Az együttesből kiváló dobos elmondta: fontos volt számára, hogy apja is áldását adja tervére.

Az 1969-ben alakult Beatrice története során már több változáson – visszavonuláson, újjáalakuláson – ment keresztül. Legutóbb 2010 elején szerveződött át a zenekar, ekkor került a korábbi dobos helyére Nagy Feró fia, Nagy Hunor Attila. A zenész 13 év után döntött úgy, távozik az együttesből, majd a gitáros Kékkői Zalán is kilépet.

„Már évek óta készültem erre lelkileg, vagyunk olyan kapcsolatban, hogy fontos volt nekem az áldása” nyilatkozta édesapja és döntése kapcsán Nagy Hunor Attila az Agendának. Nagy Feró is megszólalt az M5 műsorában, megerősítve, fia régóta tervezgette a váltást, amit ő tiszteletben tart és továbbra is támogatja karrierjét. „Azt mondta, szeretné a saját útját járni, elfogadtam”.

Kapcsolódó tartalom

Most ismét új korszak kezdődik a Beatrice történetében, ahogy közösségi oldalukon is írják: folytatják a munkát és hamarosan új felállással térnek vissza.

Agenda – minden nap 18:45-től az M5 kulturális csatorna műsorán.

Kiemelt kép: Nagy Feró. (Forrás: MTVA/Zih Zsolt)

Ajánljuk még