Aktuális

Befagyott szélvédő? Itt a NASA mérnök tuti tippje, amivel pillanatok alatt kiolvaszthatjuk

Ákos dalával csinálja a fesztivált Kalapács József

| Szerző: hirado.hu
Negyven éve van a pályán a Pokolgép frontembere, Kalapács József, aki a Duna zenés show-jában most szombaton először énekel Ákos-dalt. A produkcióról a csatorna Almárium című műsorában mesélt.
Kalapács József (Fotó: MTVA/Csöndör Kinga)

Az előző évadban meglepetésvendégként lépett színpadra a magyar rockzenei élet meghatározó alakja, Kalapács József. A szilveszteri adásban Korda György Reptér című slágerét adta elő, és osztatlan sikert aratott. December 9-én, szombat este a 90-es évek egyik sokat idézett dalát, az Ilyenek voltunkat mutatja be.

„Boldogan vállaltam el ezt a slágert. Úgy érzem, Ákos ezt a dalt nekem írta, a szövegével abszolút tudok azonosulni, így túl a hatvanon. Nekem ez egy rockdal, amiben tetten érhető a szerző Bonanza Banzai előtti heavy metal dobos múltja” – mondta a Duna délutáni magazinműsorában Kalapács József. A zenész hozzátette, szerinte a Csináljuk a fesztivált! nemcsak a nézőknek, hanem a könnyűzenei élet résztvevőinek is izgalmas műsor, mert emlékeztet, mennyire sokszínű a magyar pop-rock élet. A teljes beszélgetés újranézhető az Almárium Médiaklikk-oldalán.

A Csináljuk a fesztivált! következő részéig a műsor Médiaklikk-oldalán cikkek, videós tartalmak, kulisszatitkok és egy nyereményjáték is várja a látogatókat. További aktualitásokért érdemes követni a Duna közösségi oldalait a Facebookon és az Instagramon.

Csináljuk a fesztivált! – szombaton 19:35-kor a Dunán.

Almárium – minden hétköznap 13:40-től és 15:00-tól a Dunán.

Ajánljuk még