Aktuális

Felkavaró videón, ahogy az autós elüti a kiskorút, majd magára hagyja Esztergomban

Múltidézés a Csináljuk a fesztivált! második adásában – hallgassa vissza a 80-as évek legjobb dalait

| Szerző: hirado.hu
A Csináljuk a fesztivált! második adása a 80-as évekbe kalauzolt, egy olyan zeneileg termékeny és meghatározó időszakba, amikor minden évben több közönségkedvenc dal is született. A hirado.hu-n most megnézheti a hat továbbjutó produkciót és a teljes adást.

Az élbolyban két holtverseny is kialakult: az Elmegyek és az Európa osztozott az első helyen, majd azonos pontszámmal következett a 220 felett, A kör, és a Boldogság, gyere haza. Hatodik helyen a Ciao Marina zárta a versenyben maradó dalok sorát.

Az Európa Oláh Ibolya előadásában az első helyen végzett:

Holtversenyben szintén elsőként végzett az Elmegyek Kökény Attilától:

A második holtversenyben a 220 felett Arany Timi előadásában jutott tovább:

A kör Varga Miklós előadásában:

Valamint a Boldogság, gyere haza Muri Enikőtől:

A hatodik helyen a Ciao Marinával Horváth Tamás ért célba:

A december 9-i adásban a 90-es évek legjobb zenéivel folytatódik a showműsor. Tíz új produkciót láthat majd a közönség, amelyek közül ismét a hat legjobbat juttathatja be a következő fordulóba a stúdióban ülő publikum és a zsűri.

A Csináljuk a fesztivált! következő részéig érdemes felkeresni a műsor Médiaklikk-oldalát, ahol cikkek, videós tartalmak, kulisszatitkok és egy nyereményjáték is várja a látogatókat. Az aktualitásokért kövesse a Duna közösségi oldalait a Facebookon és az Instagramon is.

Csináljuk a fesztivált! – szombaton 19:35-kor a Dunán.

Ajánljuk még