Aktuális

Érkezik az előre hozott nyugdíj

Már a színpad előtt is izgalmas munkahelye volt Kocsis Tibornak

| Szerző: hirado.hu
Talán csak kevesen emlékeznek rá, de a Család-barát legutóbbi adásában felvétel is bizonyította: Kocsis Tibor évekkel ezelőtt a lottósorsolási bizottság elnöke volt. Az énekes boldogan idézte fel a szerencsejáték világában eltöltött időszakát a Duna műsorában.

Kocsis Tibor neve mellett a legtöbbször az előadóművész vagy az énekes titulus olvasható, ám 2007 és 2011 között egészen más foglalkozást űzött. A Szerencsejáték Zrt. munkatársa volt, és szombat esténként ő felügyelte a tévéstúdióban a lottószámok húzását, mint a sorsolási bizottság elnöke. A Duna Család-barát magazinjának szerdai adásában egy rövid bejátszással emlékeztették erre az időszakra.

„Az egyetemen kommunikációt és médiatudományt tanultam, és diploma után a Szerencsejáték Zrt. sorsolási osztályán helyezkedtem el. Jó lehetőségnek tűnt, mert így közel kerülhettem a televíziózáshoz és a művészvilághoz” – kezdte Kocsis Tibor, aki 12 évvel ezelőtt az énekesi karrierje fellendülése miatt lépett ki munkahelyéről. A szerencse azonban – mint mondja – azóta is kíséri őt az útján.

Kapcsolódó tartalom

„Hiszem, hogy az életünkben nagy szerepe van a szerencsének. Ha megfelelő képességek birtokában vagyunk, akkor is szükségünk van rá, hiszen sok múlhat a körülményeken és az időzítésen. Van egy szerencseszámom, a 13-as. Több éve figyelem, hogy ha váratlanul feltűnik előttem, akkor szinte biztosan valami jó történik velem” – tette hozzá az énekes, aki a Csináljuk a fesztivált! november 25-i adásában Ihász Gábor Múlnak a gyermekévek című melódiájával a második helyen végzett, így továbbra is versenyben van dalával az évszázad slágere címért.

A Csináljuk a fesztivált! december 2-i adásban a 80-as évek legjobb zenéivel folytatódik a show. Az adásban tíz új produkciót láthat a közönség, amelyek közül ezúttal is csak a hat legjobbat választhatja ki továbbjutásra a stúdióban ülő publikum és a zsűri. A következő részig érdemes felkeresni a műsor Médiaklikk-oldalát, ahol cikkek, videós tartalmak, kulisszatitkok és egy nyereményjáték várja a látogatókat. Az aktualitásokért kövesse a Duna közösségi oldalait a Facebookon és az Instagramon.

Kapcsolódó tartalom

Csináljuk a fesztivált! – szombaton 19:35-kor a Dunán.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től a Dunán.

Kiemelt kép: MTVA/Csöndör Kinga

Ajánljuk még