Baleset

Belerohant a mikrobusz a kamionba, meghalt az egyik sofőr, nyolc kilométeres a torlódás

A Delta műsorvezetője is szerencsét próbált már A Dal nevezőjeként

Fejős Ádám, a közmédia meteorológusa, a Delta házigazdája, ha éppen nem munkájával foglalkozik, hobbijának hódol: dobol. Zenei elhivatottságát mutatja, hogy egy alkalommal jelentkezett a közmédia dalválasztójóba – erről az M5 kulturális csatorna Librettó című műsorában beszélt.

Fejős Ádám október óta szombat délutánonként a Dunán újraindult Delta műsorvezetőjeként kalauzolja a nézőket a tudomány világában. Az előző hat epizódban olyan egymástól távoli témákat járt körbe különböző szakemberekkel, mint a hatás, az erő, a késés, a titok, a távolság vagy a béke. Szombaton az egyik személyes kedvence a ritmusokról szóló adás látható, amelyben dobtudását is megmutathatja. Az M5 Librettó című műsorában úgy fogalmazott, a zene kiemelten fontos szerepet tölt be az életében, és sokszor vágyott már arra, hogy dalait többen megismerjék.

„Jelenleg nincs új dalom, amivel nevezhetnék A Dal következő évadába, de korábban már megpróbáltam egy popzenekarommal bejutni a versenybe. Biztatok mindenkit, hogy ha van egy jó dala, akkor próbáljon szerencsét a Duna dalválasztó műsorában, mert páratlan lehetőség arra, hogy azt megismerhesse az egész ország. Még néhány napig lehet jelentkezni” – hívta fel a nézők figyelmét Fejős Ádám. A közmédia időjárás-jelentéseiből is ismert meteorológus a december 2-án, 16:30-tól kezdődő Deltában megmutatja, hogy a zene világából ismert ritmus fogalom hogyan szövi át mindennapjainkat a legkülönfélébb területeken, akár az életünket meghatározva.

A Dal 2024 – jelentkezz november 30-ig Adal.hu oldalon!

Delta – szombatonként 16:30-tól a Dunán.

Ajánljuk még