Aktuális

Tizenkét fős legénységgel a fedélzetén elsüllyedt egy teherhajó

Csomós Marira emlékezik a közmédia

| Szerző: hirado.hu
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a 2017-ben Nemzet Színésze címmel kitüntetett Csomós Mari élete és munkássága előtt tisztelegnek róla szóló műsorokkal a közszolgálati csatornák.

A közmédia változatos film- és műsorkínálattal idézi fel Csomós Mari meghatározó alakításait és a hazai színjátszásban megkerülhetetlen személyiségét.

A színművészre a Dunán november 19-én 13:55-kor kezdődő Szabadság tér 56 című filmdrámával emlékeznek meg, majd 22:35-kor a 141 perc a befejezetlen mondatból című filmjét adják, amely első filmszerepe volt, és átütő sikert hozott neki.

A Duna World november 20-án 11:15-kor a Teréz című tévéjátékot tűzi vele műsorra, ugyanezen a napon az M5 kulturális csatorna 21:35-től az élete legnehezebb szerepét jelentő alkotást, az 1984-es Boldogtalanokat vetíti, amelyben Gobbi Hildával és Sinkó Lászlóval látható.

A Kossuth Rádió szintén november 20-án emlékezik meg Csomós Mariról: a 15:30-kor kezdődő Kalendáriumban, valamint a 19:30- kor az Aranyemberek című műsor egyik róla szóló, korábbi adásával.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még