Aktuális

Kigyulladt egy családi ház Agárdon, egy férfi meghalt

Vendéglátósnak állt Freddie

| Szerző: hirado.hu
Kávézót nyitott a SzerencseSzombat házigazdájaként is ismert előadó, Freddie. Fehérvári Gábor Alfréd a Duna Ridikül című műsorában mondta el, hogy nagyjából egy éve tudja, hogy  milyen az igazán jó kávé, és ez után döntött úgy, hogy az élményt másokkal is szeretné megosztani.

Fehérvári Gábor Alfréd előadóművészként és műsorvezetőként sokszor éjszakázik, ám a késői ébrenlét ellenére sem ivott rendszeresen kávét korábban. Mindig azt gondolta, hogy ez az ital nem neki való, mert bárhol is kóstolta, nem ízlett neki, egy kellemes csalódás hatására azonban olyannyira beleszeretett a kávékultúrába, hogy a közelmúltban saját kávézót nyitott.

Kapcsolódó tartalom

Tavaly novemberben kóstoltam egy világos pörkölésű kávét, ez az élmény pedig teljesen megváltoztatta a kávéhoz való hozzáállásomat. Cukor nélkül sem volt keserű, más ízek domináltak benne. Hirtelen egyre kíváncsibb lettem, milyen fajták és eljárások vannak. Élvezem, hogy lehet kísérletezni és egyre mélyebbre merülni a témában” – fogalmazott a ma már baristának tanuló Freddie.

Az énekes hozzátette, bár sokáig nem szerette, érzelmileg mindig is kötődött a kávéhoz, mert illatáról a gyerekkora jut eszébe. A családi kötődés a vállalkozásában is tetten érhető: a nagymamájáról nevezte el a nemrég megnyitott kis kávézót. A beszélgetés – amelyben Freddie kedvenc kávéjáról is mesél – elérhető a Ridikül Médiaklikk-oldalán.

Ridikül – hétköznap 16:05-től Dióssy Klárival a Dunán.

Ajánljuk még