Aktuális

Szlovák kormányalakítás – Kinevezte Robert Fico kormányát az államfő

Filmdráma a divat olasz nagyasszonyairól a Dunán

| Szerző: hirado.hu
Hogyan boldogul élete nagy lehetőségével egy nő, miközben magánéleti tragédiája térdre kényszeríti? A 2011-ben készült Atelier Fontana – A divat nagyasszonyai című filmdráma erre ad választ október 28-án 19:40-kor a Dunán.

Olasz zsenikről készült különleges életrajzi filmeket tűz műsorára szombat esténként a Duna.

Olivetti, Ignis, Piaggio után következőként az 1950-es évek pezsgő divatvilágába kalauzol a kétrészes olasz filmdráma, az Atelier Fontana – A divat nagyasszonyai, bemutatva az olasz divatszakma virágzásának izgalmas időszakát. A történet középpontjában az ikonikus Fontana nővérek állnak. Zoe, Micol és Giovanna saját haute couture divatházat alapítanak és visznek sikerre.

Kapcsolódó tartalom

A történet nemcsak a divat iránti szenvedélyről és tehetségről szól, hanem az erőről és elszántságról is, ami a női vállalkozókat vezérelte az üzleti életben. Bepillantást enged a testvérek magánéletébe, különösképpen Micol nehézségek árán megszerzett sikereibe, és ábrázolja az olasz divatszakma aranykorát, valamint azon nők erőfeszítéseit, akik hozzájárultak a nemzetközi divatvilág formálásához.

Atelier Fontana – A divat nagyasszonyai – első rész október 28-án, 19:40-kor a Dunán, a második rész november 4-én, 19:40-től.

A közmédia aktuális filmkínálata elérhető a Médiaklikken.

Ajánljuk még