Aktuális

Változás a 4-es és 6-os villamos vonalán

Kiderült, kik lesznek az idei Csináljuk a fesztivált műsorvezetői

| Szerző: hirado.hu
Hamarosan újra elkezdődik a verseny az évszázad magyar slágere címért. A Duna népszerű zenés show-műsorának házigazdái ezúttal is Rókusfalvy Lili és Fodor Imre lesznek – jelentették be élőben a Család-barátban.

A közmédia összeszokott műsorvezetőpárosa, Rókusfalvy Lili és Fodor Imre rövidesen visszatérnek a Duna nézettségi rekordokat döntő zenés show-műsorának, a Csináljuk a fesztivált új évadának házigazdáiként. A hírt rendhagyó módon tették közé: a csatorna délelőtti magazinjában, a Család-barát pénteki élő adásában hozták nyilvánosságra. A részletekről még nem árulhattak el sokat, de annyit megosztottak, hogy a műsor tematikája változatlan: az évszázad magyar slágere címről ismét együtt dönthet a stúdió közönsége és a szakmai zsűri, illetve, hogy a korábbi évadokhoz hasonlóan az elmúlt évtizedek legjobb dalait hazánk sztárelőadói viszik színpadra.

Rókusfalvy Lili és Fodor Imre biztosították a nézőket, hogy a következő évad is tele lesz érzelmes pillanatokkal; könnyekig megható és vidám produkciókkal egyaránt, továbbá nem maradnak el a régi zenész sztorik és a kulisszatitkok sem.

Kapcsolódó tartalom

„Megtisztelő és nagy élvezettel járó feladat. Életünk meghatározó időszaka, hogy részesei lehetünk a Csináljuk a fesztivált! sikerének. Izgatottan várom, hogy a következő hetekben egyre több új információba avathassuk be a közönséget” – mondta a Család-barát műsorában Rókusfalvy Lili.

Fodor Imre hozzátette, remek zsűri, előadók és dalok várják majd idén is a nézőket, akik még dönthetnek a műsorba kerülő slágerekről: a hirado.hu szavazásán bárki leadhatja voksát kedvencére. A 90-es évek legjobbjaiból október 1-ig, míg a 2000-es és 2010-es évek dalaiból október 2. és 8. között lehet válogatni. A legfrissebb műsorinformációkért érdemes követni a Duna közösségi oldalait, valamint Rókusfalvy Lili és Fodor Imre hivatalos fiókját.

Csináljuk a fesztivált! – hamarosan a Dunán.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még