Aktuális

Iskolaőrre támadt egy nő, felfüggesztett börtönre ítélték

Már csak egy hét és jön a 2023-as év egyik legizgalmasabb koncertje

| Szerző: hirado.hu
Szeptember 27-én 20 órától a Papp László Budapest Sportarénában  lesznek hallhatóak Thomas Bergersen és Nick Phoenix kiváló egyedi kompozíciói. A világhírű zeneszerzők együttműködése által indult el a Two Steps from Hell formáció, amely  többek közt olyan filmek előzeteseinek zenéit is jegyzi, mint a Harry Potter, A Karib-tenger kalózai vagy Star Trek.
Two Steps from Hell

A Two Steps from Hell újraértelmezi a zenekari játékot: fiatal, izgalmas és egyben innovatív. Különböző zenei témák egész arzenálja bontakozik ki, olykor kelta beütéssel tarkítva, rock és metál hangzásokkal vagy filmes dallamokkal.

Egyedülálló zenekaruk és kórusuk mellett a dalokat maguk a világhírű alkotóik kísérik: Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők, akik zongorán, hegedűn illetve ütőhangszereken színesítik a showt. Az előadás erőteljes, felemelő zenével és szenvedéllyel borzolja fel mesterien az érzelmeket, és olyan fantáziavilágokba kalauzol el, ahol bármi megtörténhet.

Szeretjük a spontán dolgokat. A magyar közönségnek üzenem: We Will Rock You” – mondta Nick Phoenix.

Budapest egy hihetetlenül szép város, és már sokszor bejártam. Több hegedűt is vettem ott, és vannak barátaim is a városban. Nagy öröm lesz olyan történelmi és gyönyörű városban játszani, ahol annyi kultúra és annyi fantasztikus ember található!” – tette hozzá Thomas Bergens

A Two Steps From Hell zenéje mindenki számára ismerős, pláne aki szereti a filmeket, sporteseményeket, filmelőzeteseket néz, videojátékokkal játszik, rádióreklámokat hallgat, vagy csak videókat böngész a YouTube-on, Instagramon vagy TikTokon.

Ajánljuk még