Aktuális

Az úttesthez ragasztották magukat klímaaktivisták Berlinben, ötszáz rendőr igyekszik felszámolni a blokádokat

Pindroch Csaba elárulta házasságának a titkát

Valódi sztárparádé várta a Családi kör nézőit vasárnap este: az epizódhoz tartozó kisfilmben többek között Badár Sándor, Seress Zoltán és Vida Péter is feltűnt. Egy házaspár alkalmazkodásra tett erőfeszítéseit ismerhették meg a nézők. A két műsorvezető, Pindroch Csaba és Verebes Linda ezúttal is pszichológus szakértő segítségével értékelte a helyzetet.

A Családi kör vasárnapi adása a Miért van annyi bajunk egymással? címet kapta. A műsorvezetők, Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda ezúttal azt fejtegették, miért jelenthet időről időre konfliktusforrást a párunkkal, hogy nem gondolkodunk egyformán. Az epizódhoz tartozó film, a Holtomiglan-holtodiglan egy olyan házaspár történetével ábrázolta az élethelyzetet, akik az együtt töltött évtizedek során kissé megfáradtak a másik jól ismert, ám egyre kevésbé tolerált szokásaiban. A főbb szerepekben Badár Sándor humorista, valamint Vida Péter és Seress Zoltán Jászai Mari-díjas színművészek voltak láthatók. Az érzékletes, sokak számára ismerős helyzeteket ezúttal is pszichológus szakértő segítségével, Domján Mihállyal beszélte át a házaspár.

„A házasság nem matematika, nincs általános megoldóképlet, tíz pontot érő bizonyítás. Egy férfi és egy nő sosem lesznek egyformák, mindig lesz súrlódás, de szeretettel és humorral túl lehet lendülni a nehézségeken” – szögezte le Pindroch Csaba. Felesége annyival egészítette ki, hogy egy párkapcsolatban elkerülhetetlen az alkalmazkodás, még ha olykor nehéz is. Verebes Linda a mai napig nem érti, miért nem talál meg dolgokat a férje a saját otthonukban, miközben rendet tart és minden szem előtt van. Az ilyen, és ehhez hasonló apró bosszúságokon, egymás gyengeségein mára megtanultak felülemelkedni. A Családi kör teljes adása a Médiaklikken újranézhető.

Családi kör – Pindroch Csabával és Verebes Lindával, minden vasárnap 18:45-től a Dunán.

 Családi kör: A FILM – önálló tartalomként szombat délelőttönként a Dunán.

 

Ajánljuk még