Rendkívüli

Újabb migránslövöldözés volt Hajdújáráson, Szabadkán erős robbanás történt

Napokig titkolta, hogy álomutazást nyert a Duna játékával

| Szerző: hirado.hu
Bagyánszki Istvánné, Marika sokszor próbára tette már a szerencséjét, szeptemberben azonban végre mellé is szegődött: megnyerte a Duna Don Matteo-nyereményjátékát, így októberben az olasz sorozat forgatási helyszínére, Umbriába látogathat másodmagával. A sorozat rajongója az Almárium élő adásában vehette át nyereményét.

Nagy vágya volt, hogy még egyszer ellátogathasson Olaszországba, de sosem gondolta volna, hogy a Duna segítségével juthat el kedvenc sorozatának, a Don Matteónak mesés forgatási helyszínére.

Bagyánszki Istvánné, Marika a csatorna Don Matteo-nyereményjátékának nyertese az Almárium élő adásában vehette át a két személyre szóló, hatnapos umbriai útra jogosító oklevelet.

Az esélytelenek nyugalmával vettem részt a Duna Facebook-oldalán indult játékban, mert már többre is jelentkeztem korábban, sokszor vettem tombolát is, de sosem nyertem. Életemben ez az első valódi nyereményem. Sokáig babonából el sem mertem mondani senkinek, hogy én lettem a nyertes, mert magam sem hittem el, hogy ez igaz” – mondta a szerencsés a Duna délutáni magazinműsorában.

Hozzátette, az utazásra barátnőjét viszi el magával, aki szintén nagy rajongója a sorozatnak. Mindketten részt vettek a játékban, és megállapodtak, ha a sors keze kiválasztja valamelyiküket, akkor együtt élvezik ki a jutalmat.

Kapcsolódó tartalom

A Terence Hill főszereplésével világhírűvé vált olasz sorozat legújabb, 13. évada szeptember 22-től hétköznaponként 19:45-kor látható a Dunán.

Ajánljuk még