Aktuális

Két tinédzser autóval gázolta el egy étterem tulajdonosát

Fodor Imre valóra váltotta Rátonyi Kriszta egyik álmát

| Szerző: hirado.hu
Jó barátságot ápol a Nyár 23 két műsorvezetője, Rátonyi Kriszta és Fodor Imre. Amikor éppen nem a Duna műsorának nézőit látják el jobbnál jobb úti tippekkel, vagy mutatnak meg gasztronómiai különlegességeket, akkor ők is szívesen ismernek meg remek kikapcsolódási lehetőségeket. Legutóbbi felfedezésüket a Nyár 23 nézőivel is megosztották.

Egy különleges, a Balatonnál található mediterrán kertben barangolt a Nyár 23 két műsorvezetője. „Ez mérföldkő, meghatározó pillanat az életemben, mert úgy tudtam eljönni Rátonyi Krisztával egy, a Balaton északi partján található helyszínre, hogy még ő sem volt itt” – mondta Fodor Imre, utalva arra, hogy Rátonyi Kriszta immár 11. éve tölti nyarait a Balatonnál a Duna nyári magazinjának műsorvezetőjeként.

Forrás: MTVA/Csöndör Kinga

„Régóta vágytam már arra, hogy felfedezzem ezt a helyet, úgyhogy Imre megvalósítja egy álmomat” – tette hozzá Rátonyi Kriszta úton a kert felé.

A kisapáti Szent György-hegyen 200 méter magasan megálmodott botanikus kert különleges növényeit és a hely gasztronómiai specialitásait a nézők is megismerhetik a Nyár 23 videójából.

Nyár 23 – élőben a Balaton-partról, napi belföldi úti tippekkel, hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.

Kiemelt kép: Fodor Imre és Rátonyi Kriszta. (Forrás: MTI)

Ajánljuk még