Aktuális

Két tinédzser autóval gázolta el egy étterem tulajdonosát

A Kossuth Rádió műsorvezetőjének Balatonszemes jelenti „a balatoni nyarat”

| Szerző: hirado.hu
Babucs Kriszta hangja sokaknak lehet ismerős. Rendszeresen találkozhatnak vele a Kossuth Rádió Nagyok című portréműsorában, és a hétköznap délutánonként hallható Kalendáriumban is. A műsorvezető ezúttal a Vár a Kárpát-medence nézőit kalauzolta kedvelt balatoni községében.

A közmédia több csatornáján látható nyáron a Vár a Kárpát-medence című műsor. A turisztikai magazin egyes részeiben televíziós- és rádiós műsorvezetők mutatják be kedvenc településeiket. Legutóbb Babucs Kriszta állt kamera elé, megosztva a nézőkkel, melyik község áll közel a szívéhez.

„Nekem a balatoni nyár a déli parton fekvő Balatonszemest jelenti, minden évben egy hetet töltünk itt a családommal. Kellemes a hangulata, barátságos a strandja, szép római katolikus kápolnája van, és nem mellesleg, rengeteg időt töltött itt Latinovits Zoltán” – emelte ki Babucs Kriszta, miért vonzó számára a település. A nézők a műsorvezető kalauzolásával megnézhették a Latinovits Zoltán Emlékmúzeumot is, ahol a Jászai Mari-, Balázs Béla- és posztumusz Kossuth-díjas színművész díjai mellett életének kiemelkedő állomásairól láthatók fotók, írások és egyéb dokumentumok.

A Vár Kárpát-medence nézőinek további gyöngyszemeket is mutatott balatonszemesi körútja során a műsorvezető, elsétált a község római katolikus kápolnájához, továbbá megmutatta a településen található Sóhajok hídját, amely az eredeti velencei mini másolta.

Balatonszemes szépségei és érdekességei Babucs Kriszta kalauzolásával megismerhetők a Médiaklikken.

Vár a Kárpát-medence – egész nyáron a Dunán, az M1 aktuális és az M5 kulturális csatornán.

Nyár 23 – élőben a Balaton-partról, napi belföldi úti tippekkel, hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.

A Nyár 23 korábbi adásai 60 napig újranézhetők a Médiaklikken.

Ajánljuk még