Időjárás

Jön a vihar és az ízületi fájdalmak: mutatjuk, hol szakadhat le az ég

Életfilozófiáját osztotta meg Pásztor Erzsi a Duna nézőivel

| Szerző: hirado.hu
Szeptemberben ünnepli 87. születésnapját Pásztor Erzsi. A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművész a Nyár 23-ban a közelgő dátum alkalmából tekintett végig nehézségektől sem mentes életén, és megosztotta a Duna nézőivel, milyen életfilozófiát alakítottak ki benne a tapasztalatok.

Nyáron sem pihen Pásztor Erzsi, több darabban láthatják a nézők. A közönség szeretetéért nagyon hálás, a Nyár 23-ban idézte fel azokat a pillanatokat, amikor színpadra lépésekor tapssal köszöntik. Szeptemberi születésnapján is színpadra áll, és a színházi köszöntés után a lányával is ünnepel, aki a színésznő nagy örömére külföldről hazaköltözött.

Fotó: Nyár 23

Koráról a rá jellemző humorral beszélt.

Az sem megvetendő, hogy élek. 87 évesen az ember már ajándéknak tekint minden napot, kiváltság, hogy játszhatok, hiszen vannak fiatal kollégáim, akiknek nincs munkájuk”

– mondta, visszaemlékezve arra az időre, amikor háztartásbeli volt. „Fiatalon otthon voltam, főztem, óvodába vittem a gyereket, a férjemet kísértem szépen felöltözve a színházba, de nem volt más dolgom. Belehaltam.”

Élete ezen szakaszáról önálló estjén is mesél.

„Visszatekintve pályámra, úgy tűnhet, hogy karrierem üstökösként ívelt fel, de ez nem így volt. A közönség jót nevet a történeteimen, és rájöttem, hogy most már valóban nevetséges az, amit annak idején tragédiaként éltem meg”

– vallotta be Pásztor Erzsi. Hangsúlyozta: nem szabad a múlton rágódni, ha a jelenben minden rendben van. A gondokat magunk mögött kell hagyni, élvezni azt, ami éppen jó, mert nem lehet tudni, mikor lesz vége.

Fotó: Nyár 23

A teljes beszélgetés a Nyár 23 Médiaklikk-oldalán újranézhető.

Nyár 23 – élőben a Balaton-partról, napi belföldi úti tippekkel, hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.

Fotó: Nyár 23

Ajánljuk még