Aktuális

Eltépett papírszalagként hullott alá az újra összeomló híd: videón ahogy pillanatok alatt semmivé lesz

Magyarország Szépe 2023 – Kárász Róbert szerint az összes döntős győztes

Életében először vesz részt szépségverseny zsűrizésében Kárász Róbert. A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. kreatív igazgatója a Duna Család-barát című műsorában azt mondta, aki bejutott a június 11-i fináléba, már győztesnek tekinthető. A médiaszakember hangsúlyozta, a világverseny mottója, hogy „Szépség, céllal”, így a külsőségek mellett a versenyzők karitatív ügyek iránti elkötelezettségét is értékelik majd a csatorna vasárnapi showjá-ban.

A Miss World nemzeti fordulója, a Magyarország Szépe 2014-es bemutatkozása óta az ország első számú szépségversenyévé vált. Küldetése a kezdetek óta változatlan: megtalálni hazánk legszebb hölgyét, aki képviselheti Magyarországot a nemzetközi mezőnyben. A június 11-i élő televíziós döntőbe összesen 16 lány jutott tovább. A zsűri döntése a versenyzők sorsa szempontjából meghatározó, szavazataik összesítése után a legtöbb pontot szerző induló nyeri el a koronát. Rogán Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók mellett – többek között – Kárász Róbert, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. kreatív igazgatója is értékeli az idei versenyzőket. A médiaszakember a szépségverseny fináléjának otthont adó Duna délelőtti magazinműsorában, a Család-barátban beszélt arról, hogyan érzi magát döntnök szerepben.

Versenyzők a 2023. évi Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny sajtótájékoztatóján. A verseny döntője június 11-én lesz a Duna csatornán, akkor derül ki, ki képviseli Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. (Fotó: MTI/Mónus Márton)

„Hálás, de nem könnyű feladat egy szépségverseny zsűritagjának lenni. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, a verseny valamennyi döntősét nevezhetjük győztesnek. Az előválogatón közel 150 versenyzőt néztünk végig. Megfogadtam a tapasztalt ítésztársaim tanácsát, és igyekeztem szigorúan értékelni. Mindent figyeltem, a kisugárzásukat, a színpadi kiállásukat és beszédüket, valamint a személyiségüket. Nemrég meglátogattam a továbbjutókat a siófoki felkészítőtáborban, ahol megtapasztaltam, milyen kemény munka előzi meg az élő műsorban történő szereplést” – mondta a Család-barát legutóbbi adásában Kárász Róbert. Hozzátette, a szakemberek azon dolgoznak, hogy kiemeljék a versenyzők legelőnyösebb oldalát, ennek hatására az elmúlt hetekben bámulatos átalakulásoknak lehetett szemtanúja.

A Magyarország Szépe 2023 zsűritagja emlékeztette a nézőket, hogy bár a királynőről a zsűri dönt, a műsorban szereplő 16 döntős mindegyikére egyéni kódok elküldésével, SMS útján lehet szavazni a 06 (20/30/70) 44-22-999-es alapdíjas számon A Királynők Útja szombati felvezető adás után. A szavazás lezárásának pillanatában a legtöbb nézői szavazattal rendelkező versenyző kapja a közönségdíjat.

Kapcsolódó tartalom

A június 11-i élő műsorban a korábbi évekhez hasonlóan négyszer lépnek kifutóra a korona várományosai. Idén először a fürdőruha helyett sportöltözékben lesznek, emellett pedig estélyi ruhában, és nemzeti viseletben is felvonulnak. A negyedik, úgynevezett kreatív tourban magyar tervezők kreációit viselik majd a döntősök. Új műsorelemként jelenik meg a királynő tour, ahol az elmúlt versenyek finalistái térnek vissza, felidézve a korábbi évek versenyeit. A gálaműsort különleges színpadi produkciók és zenei fellépők színesítik. A show műsorvezetői a közmédia két ismert arca, Somossy Barbara és Csitári Gergely lesznek. A közvetítés a Médiaklikk.hu oldalon online is követhető.

Magyarország Szépe 2023 | A DÖNTŐ – június 11-én, vasárnap élőben a Dunán 19:45-től, szombaton A Királynők Útja című felvezető műsor 19:40-től.

Ajánljuk még