Aktuális

Orosz hadgyakorlat kezdődött a Balti-tengeren, ahol NATO-hadgyakorlat is zajlik

Retró hangulat a panelházban – megmutatjuk, hogyan készült Oláh Ibolya új dalának videóklipje

| Szerző: hirado.hu
Május 30-án jelent meg Oláh Ibolya az MTVA támogatásával készült tízdalos lemeze és videóklipje. A Dal 2022 győztese a nyereménylemezen is szereplő Helló, helló! című dalban Radics Gigivel, A Dal 2021 döntősével énekel duettet. Ibolyát a klipforgatáson kérdeztük a videóklipről és a dalversenyről, valamint a jövőbeli terveiről.

Oláh Ibolyának, A Dal 2022 győztesének az MTVA támogatásával készült tízdalos lemeze és a Helló, helló! című számának videóklipje kedden jelent meg. Az új klipet a Duna Család-barát című műsorának nézői láthatták először, amelyben Oláh Ibolya Radics Gigivel énekel együtt.

A Gyere közelebb című lemez hanganyaga a 2022-es dalverseny nyertesének életeseményeit dolgozza fel. A Helló, helló!-hoz készült videóklipben Oláh Ibolya egy VHS kamerával örökít meg számára fontos élményeket – egy tízemeletes házban nyitogatja az ajtókat, és hol egy születésnapra, hol egy házibuliba érkezik, végül a tetőről tekint le a városra.

A hirado.hu stábja korábban a forgatáson járt, ahol Oláh Ibolyával és Radics Gigivel készített interjút, amelyben a két énekes kapcsolatáról és a dalversenyről is mesélt.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: hirado.hu

Ajánljuk még