Aktuális

Messi távozik a PSG-től

Kényszerpihenőt tart a Csináljuk a fesztivált! előadója

| Szerző: hirado.hu
Az M2 Petőfi TV Magas és mély című műsorában Molnár Tibor, vagyis Trap kapitány arról mesélt, hogy a védjegyének számító szájdobolást súlyos egészségügyi kockázat miatt kell felfüggesztenie. A Duna Csináljuk a fesztivált! műsorának ezerarcú művésze szívproblémákkal küzd.

Szövegíró, zeneszerző, hangmérnök és zenei producer, mellette több formációban énekel és szájdobol Molnár Tibor. A Trap kapitány, Freddie Shuman és FMaN álnéven is ismert előadó alteregóival a zenei sokszínűséget képviseli, ám egy közelmúltban diagnosztizált problémája miatt egyik kedvenc műfajáról, a beatboxról le kell mondania. A történtekről Takács-Koltay Anna Magas és mély című zenés portréműsorában mesélt.

Kapcsolódó tartalom

Az orvosok azt mondták, nem feltétlenül az éjszakázás és a bulik miatt alakult ki ez a probléma, inkább a beatbox okozta mellkasűri nyomás eredményezte a szívritmuszavart. Mostanában többet énekelek, mert a szájdobolás gyakorlatilag tilos. Életmódot is kellett váltanom, nem iszom alkoholt és kávét, illetve rá se gyújtok. A kapitány jelenleg olyan tiszta, mint óvodáskorában” – részletezte az M2 Petőfi TV vendégeként a zenész, aki az első másfél hónapban nehezen viselte, hogy változtatnia kellett szokásain, de belátta, nincs más választása, mert akár az életébe is kerülhet, ha nem figyel oda magára.

Kapcsolódó tartalom

Molnár Tibor kevesebb fellépést vállal idén nyáron, és gyerekkori vágyát igyekszik megvalósítani: a 2000-es évek elején népszerűvé váló nu-metal műfajában szeretne új albumot kiadni. A teljes beszélgetés újranézhető az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján és Médiaklikk-oldalán, ahol 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Magas és mély – péntek esténként 20:40-től az M2 Petőfi TV-n, ismétlés szombaton 20:10-kor és szerdán 23:05-kor.

Ajánljuk még