Rendkívüli

Felmentését kérte az államfőtől a szlovák miniszterelnök

Ezer család énekel címmel családi napot rendeztek a Millenárison

Ezer család énekel – Anyák napja a Ringatóval címmel rendeztek családi napot vasárnap a Millenáris Fogadóban, ahol egyebek közt bemutatták a Ringató Kiadó új kötetét és díjakat adtak át.

 

Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára, a program fővédnöke köszönetét fejezte ki azért, hogy sokan eljöttek a rendezvényre anyák napján.

„Ez is a Ringató erejét mutatja, hogy milyen fantasztikus dolog együtt lenni, együtt énekelni, együtt átélni a zene örömét”” – mondta.

Úgy fogalmazott: a család a nemzet egysége, fontos, hogy ezt az egységet erősítsük nap mint nap.

Gróh Ilona zenepedagógus, a Ringató alapítója elmondta: az eseményre a Ringató csaknem száz foglalkozásvezetője jött el Magyarországról és a határon túlról, hogy együtt énekeljenek és játsszanak a családokkal. A rendezvény vendége Gryllus Vilmos előadóművész.

Az eseményen interaktív gyerekkoncerttel, -táncházzal, könyvvásárral és a Borsi mesék sorozat új kötetének bemutatójával várták a családokat, továbbá először adták át a sokéves zenepedagógiai munkáért járó család és művészet Ringató-díjat.

Kiemelt kép: Facebook/Ringató – Herczeg Flórával

Ajánljuk még