Aktuális

Az amerikai külügyminiszter kizárta az orosz-ukrán tűzszünet lehetőségét

Indy újra akcióban: eseménydús előzetes érkezett az új Indiana Jones-filmhez – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Megérkezett a mozik egyik várható nyári slágerfilmjének, az Indiana Jones és a sors tárcsájának előzetese. A kalandfilmszéria ötödik epizódjában a Harrison Ford által alakított főhős szokás szerint elveszett kincseket keres és nácikkal harcol, küldetésében ezúttal segítségére van keresztlánya, Helena is.

A címszereplő Indiana Jones mellett régi barátja, Sallah is visszatér John Rhys-Davies megformálásban. Indiana Jones keresztlányát, Helenát Phoebe Waller-Bridge játssza, a további szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Antonio Banderas, Mads Mikkelsen vagy Toby Jones.

A rendezői székben James Mangold ült, akinek nevéhez olyan filmek fűződnek, mint A nyughatatlan, a Börtönvonat Yumába, a Farkas, vagy a Logan.

A filmet Franciaországban június 28-tól, Magyarországon június 29-től láthatják a mozinézők.

Kapcsolódó tartalom

A Walt Disney és a Lucasfilm gyártásában készült film producere Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, executive producere pedig Steven Spielberg és George Lucas volt. A film zenéjét – akárcsak az 1981-ben bemutatott Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói óta minden Indy-film zenéjét – John Williams komponálta. Az Indiana Jones és a sors tárcsája a tervek szerint a sorozat utolsó epizódja lesz.

A kiemelt képen Harrison Ford a főhős Indiana Jones szerepében az Indiana Jones és a végzet tárcsája című filmben. (Fotó: Youtube)

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még