Aktuális

Egy friss kutatás szerint Trump kiütné Bident

Pásztor Erzsi elárulta, mi segítette át a betegségén

| Szerző: hirado.hu
Az élet egyik legnagyobb ajándékának a humort tartja Pásztor Erzsi, aki még betegágyán is igyekezett megőrizni a rá jellemző derűt. A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművész minderről a Duna Ridikül című műsorában mesélt, amelyben a nevetésről beszélgettek, ami még a nehéz helyzeteken is át tudja segíteni az embert.
Pásztor Erzsi (Fotó: Ridikül/Tőke Béla)

Derűt sugárzó emberekkel szeret együtt lenni Pásztor Erzsi, akinek életében a humor, a szakmájában pedig az önirónia is fontos szerepet játszik – mondta a nevetés éltető erejét taglaló Ridikül adásában.

Még élete nehéz szakaszában, betegsége idején is arra törekedett, hogy megőrizze pozitív életszemléletét. „Elzárkóztam, de úgy, hogy velem volt Karinthy kötete, az ő munkássága ugyanis derűt, örömet jelent nekem. Halálos beteg voltam, nem volt egyszerű. Amikor már jobban éreztem magam, engedtem csak közel magamhoz mindenkit” – mesélte a műsorban.

Milyen nehézségeket oldott már fel életében az, hogy vidáman tudott szemlélni egy-egy élethelyzetet? Tud-e saját magán nevetni? Ez is megtudható a Ridikül teljes adásából, amelyben Pásztor Erzsi életének humoros pillanatairól is sok történetet megosztott a nézőkkel.

https://mediaklikk.hu/video/ridikul-nevetes-a-hosszu-elet-titka/

Ridikül – hétköznap 15:55-től a Dunán!

Ajánljuk még