Fontos

Hadházy Ákos személyesen kampányolt a pedofil ex-LMP-s politikus mellett

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Wolf Kati írta új dala szövegét

Az élő koncertek szabadságát szeretné visszaadni Wolf Kati legújabb dalában, amelynek szövegét most először ő írta. A Duna Család-barát című műsorában beszélt a kedden megjelent klip forgatásáról az énekesnő, akivel március 11-től ismét találkozhatnak szombat esténként A Dal 2023 zsűritagjaként.

Kedden debütált Wolf Kati, A Dal 2023 zsűritagjának új Aki vinne magával című klipje, amelyet a Duna magazinműsora, a Család-barát nézői is láthattak. „Most először írtam dalszöveget. A zeneszerző és a menedzserem is azt javasolta, hogy én legyek a szövegíró” – mesélte Wolf Kati, aki olyan dalt szeretett volna, amelynek pop-rockos hangszerelése visszaadja a koncertek szabadságának hangulatát, az élő zene magával ragadó érzését.

Az élő zene fontosságát Wolf Kati a március 11-én este kezdődő A Dal 2023-al kapcsolatban is kiemelte. „A Duna dalválasztó show-ja tavaly óta még különlegesebb, hiszen nemcsak az ének, hanem minden hangszer élőben szólal meg. Nagy izgalommal várjuk, hogy egy addig csak demóról hallott zene miként bontakozik ki élőben A Dal színpadán” – mondta Wolf Kati, aki szerint a műsor további pozitívuma, hogy szakmai tanácsokat is tudnak adni a fellépőknek.

Kapcsolódó tartalom

A Duna zenés dalválasztó show-ja március 11-től szombatonként 19:35-től várja a nézőket. Az Év Dala 2023 címért az ország egyik legnagyobb zenei eseményén versengő 40 dalról és a műsorról minden információ megtalálható A Dal Médiaklikk-oldalán, és érdemes követni A Dal Facebook– és Instagram-oldalát, valamint hivatalos YouTube– és TikTok-csatornáját is.

A Család-barát beszélgetése Wolf Katival, amelyben a klipforgatás kulisszatitkait is megosztja, az alábbi linken nézhető újra.
https://mediaklikk.hu/video/2023/02/28/csalad-barat-2023-02-28-i-adas-2-resz

A Dal 2023 – március 11-től szombat esténként a Dunán!

A Dal a tiéd!

Kiemelt kép: Wolf Kati (Fotó: Sárosi Zoltán)

Ajánljuk még