Aktuális

Karácsony szerint szükség van traffipaxokra – mutatjuk, hol lesznek új sebességmérők Budapesten

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nagy örömhírt osztott meg Nádas György a Duna nézőivel

| Szerző: hirado.hu
Nádas György, humorista, a Dankó Rádió műsorvezetője édesapja emlékét idézte fel a Duna Család-barát című műsorában, ahol bejelentette, hogy csaknem húszévnyi munkát fejezett be.

Évtizedek óta őrzi Nádas György, édesapja, a legendás dalszerző, Nádas Gábor zenei hagyatékát, rá emlékezve tett nagy bejelentést a humorista a Duna délelőtti magazinműsorában.

(Fotó: MTVA/Csöndör Kinga)

Örömhírrel szolgálok, először itt mondom el, hogy csaknem húszévnyi munka után befejeztem az édesapámról szóló színdarab írását” – mondta Nádas György, egyúttal megköszönte a mű elkészítésében nyújtott segítséget Szurmai János forgatókönyvírónak és Sztankay Ádámnak, a Duna és az M5 műsorvezetőjének.

Kapcsolódó tartalom

A cselekmény középpontjában a 60-70-es évek budapesti kulturális élete áll, a Fészek Klub körül zsongó művészek életének bemutatása, mellette pedig feltárul az is, milyen nehézségekkel kellett abban az időben megküzdenie édesapámnak” – mondta Nádas György a darabról, amelyet reményei szerint a közönség is láthat majd.

A humorista zenei relikviákat is hozott a Család-barát stúdiójába, köztük egy 1988-as eMeRTon-díjat, valamint egy Frank Sinatra-lemezt, amelyet maga a híres énekes dedikált. Hogy milyen kalandos módon sikerült aláíratni Frank Sinatrával az ereklyét, megtudható az idézett beszélgetésből.

(Fotó: MTVA/Csöndör Kinga)

Család-barát – minden hétköznap 8:35-től, 9:25-től és 10:55-től!

Ajánljuk még