logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tarolt nézettségben a Duna szilveszteri műsora

| Szerző: MTVA
A Duna változatos óévbúcsúztató műsorkínálatában a családok minden tagja talált kedvére valót. A Csináljuk a fesztivált! ismét bebizonyította, hogy generációkat köt össze a képernyő előtt.  Szilveszter legnézettebb műsora lett, és a fiatal, 18–49 éves korosztályban is népszerű televíziós tartalom volt.

A Meseautó, a Bagi-Nacsa Orfeuma és a Csináljuk a fesztivált! is helyet kapott a Duna szilveszteri műsorkínálatában. A nézői visszajelzésekhez igazodva a csatorna idén is figyelembe vette valamennyi korosztály televíziós igényeit, így filmklasszikusokkal, zenés, szórakoztató műsorokkal búcsúztathatták az óévet, és köszönthették az újévet a nézők.

A december 31-i műsorkínálatban kiemelkedően teljesített a nézettségi számokat tekintve a Duna zenés műsora, a Csináljuk a fesztivált! szilveszteri adása. A kereskedelmi csatornák közönségrészesedéséhez képest csaknem kétszeresét produkálta a legnagyobb magyar slágereket felvonultató show, közönségaránya 14,9 százalék lett. Az idősebb korosztály tagjai mellett a fiatalok is szívesen választották a zenés show-műsort: a 18–49 évesek körében elért közönségaránya többszöröse volt a csatorna éves átlagos közönségrészesedésének.

A népszerű zenés show január 7-én, az utolsó elődöntős fordulóval folytatódik olyan sztárfellépőkkel, mint Király Viktor, Rácz Gergő és Orsovai Reni vagy Zoltán Erika. A Csináljuk a fesztivált! szilveszteri adása teljes egészében újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán, valamint az egyes produkciók is elérhetők az MTVA hivatalos csatornáján, a legnagyobb videómegosztón.

Csináljuk a fesztivált! – minden szombaton, 19:35-től a Dunán!
Extra műsoros tartalmak elérhetők a Duna közösségi oldalain!

Kiemelt kép: MTVA

Kapcsolódó hírek

Fergeteges szilveszteri show a Csináljuk a fesztivált! ötödik adásában
A legjobb bulislágerek fordulójával folytatódott a Duna népszerű showműsora, amelynek abszolút győztese az Aranyeső című dal lett, Bangó Margit előadásában. A Kossuth-díjas előadóművész mellett öt másik sztárfellépő is esélyt kapott dalával az évszázad slágere címre. Az adásban ezúttal nemcsak versenydalok, hanem meglepetés produkciók is szórakoztatták a nézőket.
Szórakozás
Az utolsó elődöntővel folytatódik a Csináljuk a fesztivált!
A popzene új hullámával, a 90-es és a 2000-es évek ikonikus slágereivel hív időutazásra a Duna sikerműsora január 7-én. A zenés show hatodik, egyben utolsó elődöntőjében olyan közönségkedvenc dalok hangzanak el, mint a Jég dupla whiskeyvel vagy a Bolond, aki sír…!, és a többiek mellett színpadra lép Király Viktor, Rácz Gergő és Orsovai Reni, illetve Zoltán Erika is.
Kultúra

Ajánljuk még