logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Óriási csalódás érheti a Netflix-előfizetőket

| Szerző: hirado.hu
A nagy sikerű Wednesday sorozatot elhagyhatja a Netflixet egy másik streaming platformon találhat új otthonra.

A sorozat, amelyben Jenna Ortega játssza Wednesday Addams főszerepét, tavaly novemberben került a Netflixre, és hatalmas sikert aratott a streaming-óriásnál. A Wednesday a Stranger Thingset megelőzve szerezte meg a rekord nézettséget, egyetlen hét alatt több mint 400 millió megtekintési órát összegyűjtve – számolt be az Independent.

A rajongók egyaránt dicsérték a sorozat íróját és Ortega alakítását. Sokan várják máris a mogorva tinédzserről szólő sorozat második évadának érkezését, a Netflix azonban még mindig nem kötött szerződést az alkotókkal a következő szériára.

A sorozat népszerűsége szinte garantálja, hogy erre sor kerül, a kérdés csak az, hogy hol?

A Netflix mindenképpen szeretné megtartani a Wednesdayt a platformján, de a streamingszolgáltatónak nem biztos, hogy van választása, mivel a sorozat a Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) terméke. Tavaly az Amazon és az MGM 3255 milliárd forintos (8,5 milliárd dolláros) egyesülést hajtott végre, amely érintheti a Wednesday jogait is.

Ez azt jelenti, hogy a második évad premierje a Netflixen helyett az Amazon streaming-óriásán, a Prime Videón jelenhet meg. Egyelőre azonban minden bizonytalan.

A Netflix még megegyezhet az Amazonnal annak érdekében, hogy a népszerű sorozat gazdája maradhasson.

A Netflix-előfizetőknek némi biztosítékot jelenthet az is, hogy az Amazon kijelentette, nem tervezi az összes MGM-tartalmat kizárólag a Prime Videóra irányítani.

Annak ellenére, hogy a szerződés megújításáról egyelőre nem érkezett bejelentés, a sorozat producerei állítólag már a forgatási helyszínek felkutatásán és az írók biztosításán dolgoznak az új évadhoz.

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Ajánljuk még